Shengwei AUX 3.5mm audiokabel 3m
Shengwei AUX 3.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Riku L.
    Riku L. (2016-03-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin jatkojohdoksi läppäriltä kaiuttimille - saa istua sohvalla läppäri sylissä ja kuunnella musiikkia erillisistä kaiuttimista.

Johto on toiminut toistaiseksi hyvin, tosin näin pitkä johto tuppaa väkisinkin menemään välillä solmuun jos johto pääsee olemaan löysällä (ns köysi takakontissa efekti).
- Akaa, Finland - ()
4/5 Kaapeli korvaa aikaisemman kaapelin koska siijen jouduin ostamaan jatko-osan. Nyt on yksi liitoskohta vähemmän ja mahdollisten häiriöiden mahdollisuus pienenee.

Näin pitkää liitosjohtoa tarvitsen matkailuautossa läppärin ja autoradion yhdistämisessä. Käytän nettiä ulkomailla mm. kotimaisten radio-ohjelmien kuunteluun ulkomailla. Näim esim. musiikki toistuu aivan eri tasolla verrattuna läppärin omiin kaijuttimiin.

Kestävyydestä ei ole vielä tietoa vähäisen käytön vuoksi. Edullisen hinnan vuoksi johdon voi tarvittaessa uusiakin muutaman vuoden välein.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimiva kaapeli. Ostin tämän jotta saisin pidennettyä kuulokekaapelia. Adapterin kanssa toimii hyvin ja voin näin maata sängyssä ja katsoa tv:tä yön pimeinä tunteina muita häiritsemättä

Saa nähdä miten kauan kestää mutta tässä vaiheessa vaikuttaa ihan luotettavan oloiselta.
- Perho, Finland - ()

Shengwei AUX 3.5mm audiokabel 3m

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Snygg kvalitetstestad 3,5mm stereokabel från Shengwei. Finns i flera färger.


Specifikationer:

  • 3,5mm hane till 3,5mm hane
  • Längd: 3m