Nintendo 8-bit controller till PC & MAC
Nintendo 8-bitars controller med USB-kontakt.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jari-Matti R.
    Jari-Matti R. (2017-10-23)

4/5 Ostin kyseisen ohjaimen pc:lle retro pelien pelaamista varten, usb kiinni koneeseen ja se on siinä ei ainakaan windows10 ajureita kaivannut.

Ohjain on aika hyvä kopio NES:sin ohjaimesta ainoa miinus että start ja select nappulan painatuksista ei saa selvää.

Kokeilin myös Raspberry PI:n Emulation Station softan kera ja ohjain tunnistuu myös sen kanssa ihan ilman virityksiä.

Vielä kun e-ville ottaisi nuo Snes kotelot myyntiin, ettei itse tarvitseis tulostaa niitä.
- Tulppo, Finland - ()
4/5 Pelaaminen tuntuu todella paljon aidommalta, kun pelaat vanhoja NES-emulaattoripelejäsi tällä ohjaimella. Ohjain vain USB-porttiin kiinni ja pelaamaan. Säikähdin kuinka jäykältä ohjain tuntui aluksi. Nappeja sai painaa hampaat irvessä ja ajattelin hetken, että tämmöinenkö tämä nyt sitten on. Ei tarvitse tätä säikähtää. Aikasi kun naputtelet niin napit löystyvät ja alkavat toimia herkästi. Ohjain vaatii siis aluksi hieman kulutusta. Tästä syystä nappeja kannattaa aluksi rämpytellä ihan huvikseen ilman pelaamistakin. Ne kyllä alkavat toimia sitten aivan herkästi ja rekisteröivät hennotkin painallukset. Ei ihan aito NES-ohjain, ehkä vähän pienempi,"muovisempi" ja väritys vähän eriävä, mutta ajaa asiansa. Suosittelen, jos pelailet NES-emulaattorilla. Hinta on siinä vaakalaudalla, ehkä hieman kallis. Olisi voinut odottaa saavan tähän hintaa aivan aidonkin NES-ohjaimen, mutta suositeltava ostos kuitenkin.
- Hankasalmi as, Finland - ()
5/5 Vastasi hyvin odotuksia. Vähän muovisen tuntuinen mutta ei näin halvalta voi muuta odottaakkaan. Toimii hyvin eikä ole vielä tarvinnut seinään heittää :).
- Jalasto, Finland - ()

Nintendo 8-bit controller till PC & MAC

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Nintendo 8-bitars controller med USB-kontakt. Perfekt för dig som kör emulatorer och vill använda en så naturtrogen kontroll som möjligt. Kontrollen är kompatibel med både PC och MAC, och behöver inte några drivrutiner, så du kan genast börja ge Bowser stryk ;-)

Se också:


Specifikationer:

  • Plug & Play
  • USB-plugg
  • Windws & MAC -kompatibel

Medföljer:

  • 1 x Controller

Garanti:

3 månader