Xiaomi musmatta -Star
Xiaomi musmatta -Star

5/5 Pinta ja pitävyys tietokonepöydällä on hyvä mutta ehkä hieman liian pieni pelaamis käyttöön, muuten täysin pätevä jos käyttää vain tietokoneella normaali seilailuun.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Hiirimatto nyt ollut kovassa käytössä useamman kuukauden ja voin sanoa et tämä ostos ei kaduttanut. hiiri liikkuu matolla juuri sopivalla kitkalla. kulumisen merkkejä ei ole ilmaantunut.
- Korpilahti, Finland - ()
5/5 Hiirimatto oli kooltaan suurempi kuin odotin. Lisäksi matto oli ohhuempi kun aiemmin käytössä oleva, joten hivenen epäilin. Epäilyt osottautuivat täysin turhiksi, sillä tämä matto kyllä pelittää täydellisesti. Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Kaunis hiirimatto, jolla rullaa hyvin. Hyvä hinta ja nopea toimitus. Tuli korvaavana tuotteena camokuvioiselle matolle, ehkä onneksi. Suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote ei koskaan päässyt perille, mutta kuavsta päätellen olisi ollut kiva. Asian on korjattu palauttamalla rahat ! Kiitos siitä ! ......................................................
- Espoo, Finland - ()

Xiaomi musmatta -Star

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Är du på jakt efter en annorlunda musmatta så har du hittar rätt. Musmattan är tillverkad av Xiaomi, och har därför hög kvalitet och som du kan se på bilden, en annorlunda design utöver det vanliga.

Snyggt tecknad stjärna mot gråsvart bakgrund. Du kunde lika gärna hänga den på väggen.


Specifikationer:

  • Storlek: 30 x 25cm
  • Tillverkad av skumgummi med textilöverdrag

Garanti:

6 månader