Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS3 Move handkontroll
PlayStation 3 Move- controller offers even more enjoyable and full gaming experience.This wireless PS3 Move- movement controller works together with PlayStation Eye-camera and bring up a whole new way to enjoy the PS3-games.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Niko K.
    Niko K. (2017-02-11)

4/5 Fungerar bra, bra pris. Tog 2 veckor att få den men det kan jag leva med då den är billigare än de flesta i affärerna. Bra val
- Västerås, Sweden - ()
5/5 Toimi odotetusti. Tuntuma hyvä, ei pelästy rajuakaan käsittelyä. Hintataso hieman huokeampi kuin muualla. Käytettiin pleikkarin lisälaitteena.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Meillä oli jo aikaisemmin alkuperäinen move ohjain ps3 ajalta jäänyt ja nyt ostimme ps4 vr lasit ja suurin osa pelistä vaatii kaksi move ohjainta. Sony on nostanut move ohjainten hintaa ja niitä on hankala löytää edes yksittäisiä kappaleita niitä myydään melkein aina kaksi kappaletta yhdessä. Ohjain on toiminut hyvin aivan vastaava ainakin tämä kappale on ollut kuin alkuperäinenkin. Ja hinta on kohtuullinen nykyään vaikka joutuukin alvit maksamaan tulliin. Suosittelen!!

Kuvassa alkuperäinen oikealla ovat aivan identtiset ????
- Salo, Finland - ()
3/5 Tilasin kaksi kappaletta ja ovat toistensa vasta kohdat, toinen pelittää ongelmitta ja toinen ei toimi ollenkaan. Hinta saa kaks tähtee koska suomesta saa halvemmalla sonyn oman PS3 Move- ohjaimen
- Hiltulanlahti, Finland - ()
Hyvin toimii. Hinta alvin ja tullin kanssa sama kuin kaupassa...
- Ilomantsi, Finland - ()
5/5 Kyseinen yksilö ei toiminut, mutta rahat sai takaisin ilman ongelmia.
- Kuusankoski, Finland - ()

PS3 Move handkontroll

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

PlayStation 3 Move- controller erbjuder en trevlig spelupplevelse. Fungerar tillsammans med Playstation Eye kamera. Move kontrollern upprepar dina rörelser och följer dem som en del av händelserna på skärmen, med extremt bra noggranhet. Ger dig ett sätt att uppleva mer äkta spelstunder. 

 

Specifikationer:

  • 1 x  PS3 Move Motion Controller - höger hand 
  • Storlek: 19.8 cm x 4.6 cm x 4.6 cm
  • Vikt:144g

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: