Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS2 Adapter & strömkabel
PS2 Adapter & strömkabel

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mika O.
    Mika O. (2019-01-31)
  • Produktfoto av Mika O.
    Mika O. (2019-01-31)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tilasin tuotteen ps2-slim malliin. Tuote toimii hyvin, vaikka vähän heppoisen oloinen onkin. Kannattaa ottaa huomioon, että seinään menevä johto ei käy suomalaisiin töpseleihin, mutta se on helposti vaihdettavissa yleisjohtoon.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Kaikinpuolin tuntuu toimivan. kevyt on kuin mikä ja haisee oudolta mutta sehän ei menoa haitaa :D Ps2 slim jatkoksi laitoin kun alkuperöinen kadonnut mystisesti.
- Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Tarvitsin uuden virtakaapelin, kun kissa pureskeli edellisen johdon poikki. Uuden kun otin paketista, niin luulin jo saaneeni kiinalaisen yllätyksen, jonka sisällä ei ole mitään, niin kevyt tuo adapteri oli.

Keveydestään huolimatta pelittää juuri niin kuin pitääkin ja nyt pääsee taas pelailemaan vanhempia pelejä. Hintansa väärti!
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Kaapeli toimii niin kuin pitää, ja irtautuu adapterista, sopien sekä PS2 Slim- että perinteisiin PS2-konsoleihin. Adapteri tuntuu vähän huteralta, mutta eihän sitä ole tarkoitus kovin käsitelläkään eikä se vaikuta virran kulkuun. Suosittelen jos oma kaapelisi on kadonnut tai rikki, hinta ei todellakaan ole suuri.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Johto tuntuu aluksi aika kepeältä ja "krääsältä", mutta toimii kuten pitääkin. :) suosittelen jos tarvii uutta johtoa hankkia. Ostin johdon n. vuosi sitten ja toimii yhä. :)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 toimii hyvin. virtajohtojen laatu hieman arveluttaa. pienikokoinen. oma playstation 2 slim sai taas jatkoaikaa. halpa tuote.
- Outokumpu, Finland - ()

PS2 Adapter & strömkabel

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Playstation 2 Adapter & strömkabel.

Tekniska specifikationer:
 
  • In: AC 100 - 240V 50/60Hz 
  • Ut: DC 8,4 Volt - 5,6 ampere 
  • PS2-kabel för 70 000-serien

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.

Garanti:

3 månader

79 SEK + moms (läs mer)
Norm. 119
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: över 5 st

- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: