Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS3 S-Video/AV Kabel
Med denna kan du ansluta din PS3 till en TV eller projektor.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Rauno V.
    Rauno V. (2014-10-21)
  • Produktfoto av Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-07-20)
  • Produktfoto av Hyperborealainen
    Hyperborealainen (2014-07-20)

Våra kunders produktvideor

4/5 Oli hukkunut alkuperäinen kaapeli, kyseisenä ajankohtana tuntui, ettei muualta kuin E-Villestä löytynyt kyseistä kaapelia. Tuote toimii kuten olettaisikin; en muista, että ikinä olisi ollut varsinaisesti ongelmia kaapeleiden tai johtojen toimivuuden kanssa.
- Muurame, Finland - ()
5/5 PS2/PS3-AV kaapeli voi joutua kokemaan kovia pelin tuoksinassa. Tämä kaapeli täyttää hyvin tehtävänsä ja on huomattavasti edullisempi kuin monet vastaavat kaapelit.
- Kemi, Finland - ()
3/5 johto ei päästä ääniä läpi ja kuvanlaatu erittäin huono.vastaavalla johdolla toimi hyvin mutta tällä toimii vain huonoilla grafiikoilla mutta ääniä ei silti kuulu.
- Rekijoki, Finland - ()
5/5 Kaapelithan tulevat tiensä päähän jossain vaiheessa, kun niitä tarpeeksi rasitetaan... Tästä uusi kaapeli ja pelit jatkuu. :)
- Oulu, Finland - ()
3/5 Alunperin tilasin tämän tuotteen vanhan malliseen ps3 konsoliini ja ikäväkseni huomasin että se ei käynytkään siihen ollenkaan. (Tämä siis aivan ensinmäisen version kanssa mihin myöhemmin tuli YLOD) Mutta onni onnettumuudessa tämä kaapeli kävikin vanhan kunnon ps2:kosen kanssa ja pääsi pelaamaan nostalgia pelejä.
- Joutsa, Finland - ()
4/5 Hyvä korvaava kaapeli rikkoutuneen tilalle
- Savonlinna, Finland - ()

PS3 S-Video/AV Kabel

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Med denna kan du ansluta din PS3 till en TV eller projektor. Kabeln har både S-video RCA AV-utgång för bild. Fungerar både med en äldre TV, eller de senaste HD-TV! 


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: