PS2 till PS3 kontroll adapter
PS2 till PS3 kontroll adapter

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mikael T.
  Mikael T. (2015-12-14)
 • Produktfoto av Tapio I.
  Tapio I. (2015-12-08)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-15)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2014-12-03)
 • Produktfoto av Marko K.
  Marko K. (2014-08-29)
 • Produktfoto av Pihlaja
  Pihlaja (2014-07-23)
 • Produktfoto av Heli R.
  Heli R. (2013-09-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hyvä hinta/laatusuhde. Tekee sen minkä lupaa eli muuttaa ps2-ohjaimen ps3-ohjaimeksi. Toimii myös ps1-ohjaimessa. Olen käyttänyt laitetta Honor 6 android puhelimessa mm. emulaattori ja android peleissä ja laite on toiminut hyvin. Suosittelen!
- Kärsämäki, Finland - ()
5/5 Tällä adapterilla saatiin vanha rattiohjain toimimaan PS3:ssa moitteettomasti, joten tuote täytti hyvin kaikki vaatimukset. Samalla säästyi rahaa sillä uusi rattiohjain olisi maksanut aika tavalla enemmän kuin tämä adapteri. Lisäksi vanha ohjain sai lisää "elinaikaa" eli ei lähde vielä elektroniikkakierrätykseen.
- Vihti, Finland - ()
5/5 tilasin kyseisen adapterin kun ps3 ohjaimet alkoivat tarvita latausta jo lyhyen käytön jälkeen ja ohjaimet olivat uutena aivan liian kalliita niin vanhalle konsolille. löydettyäni tuotteen ajattelin kokeilla kyseistä adapteria ja yllätyin positiivisesti miten hyvin se toimii. tuote ylitti kaikki odotukset ja hintalaatusuhde on todella hyvä. pitää varmaan jossain vaiheessa tilata toinenkin että pystyy pelaamaan kaveriden kanssa samaan aikaan samalla konsolilla
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Toimii niin kun on luvattu. on kovassa kaytössä.

Selvää säästöä. Suosittelen muillekkin............................................................................
- Tampere, Finland - ()
4/5 Ulkomuoto ei hieno mutta toimii kuten pitääkin. Ja tälle hinnalle ok. PS2 ohjaimet käyttöön, PS3 ohjaimet niin hirveän kalliita. Yhteys ei pätki, toimii kuin olisi oikea ohjain.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Toimiva ja halpa laite. Hyvin tuntuu ps2:sen ohjain toimivan PS3:ssa. Hinta laatusuhde erittäin hyvä. Voin suositella muillekin jos nurkissa lojuu ps2:sen ohjaimia.
- Toholampi, Finland - ()

PS2 till PS3 kontroll adapter

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

PS2 till PS3 kontroll adapter

Garanti:

3 månader