Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare
PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare

5/5 Detta måste vara den bästa uppfinningen sedan hjulet! Så härligt att kunna ligga i soffan och spela i kombination med trådlösa kontroller! Fantastiskt!
- Floby, Sweden - ()
4/5 Täysin toimiva laite vanhojen Ps2-pelien moninpelihetkiin. Testattu Slim-versiolla. Kannattaa huomata, ettei adapteri ole yhteensopiva Ps1-pelien kanssa, mutta ilmeisesti sama homma on myös Sonyn virallisen Multitap Adapterin kanssa, niin en rokota siitä enempää arvostelussani. Jostain syystä 16Mb MAX Memory -muistikorttiani laite ei havaitse, mutta Sonyn virallisen 8Mb ja Ps1-muistikortin kylläkin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Loistavasti toimiva tuote. Käy Fat kuin slim konsoliin. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Suosittelen tätä tuotetta, ei häviä toimivuudessa alkuperäiselle.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva lagiton multitab. Siinä on kaikki mitä olettaa tavalliselta ps2 multitabilta huom. Ps2. On olemassa multitabeja samalla hinnalla jotka toimii Ps1 pelien kanssa koska ohjaimissa on eri herzi herkkyys ovat mekaniikoiltaan ne erillaisia Ps2 ja Ps1 multitabit, mutta! on olemassa multitabeja jotka ovat suunniteltu niin että ne pystyvät käymään molempiin ja harmiksi tämä ei ole sellainen. Joten toimii ps1 ohjaimilla ja tekee mitä pyytää mutta harmiksi ei pelaa molemmissa konsoleissa ps1 ja ps2.
- Ryttylä, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden hyvä tuote. On toiminut tähän asti täydellisesti, ei mitään valittamista. Toiminut jokaisessa pelissä, jota olen kokeillut. Jos tarvitset edullisen Ps2 multitapin niin tämä on hyvä valinta.
- Kerkkoo, Finland - ()
4/5 Piti saada neljä ohjainta ps2:lle kiinni, että pääsi pelaa monopolia neljästään ilman rasittavaa pelilautaa ja paperirahaa. Pelaaminen helpottui kummasti ja huijaaminen väheni suuresti ;) , ainut heikkous on yllättävän iso koko. Tarvii suhteellisen ison näytön/TV:n jos pelaa autopelejä neljään osaan jaetulla näytöllä vink vink...
- Tampere, Finland - ()

PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars öppet köp

Anslut upp till fyra styrenheter och / eller minneskort i denna praktiska Mulitap-enhet. Om du vill så kan du till och med ansluta två multitap (en per port) för att tillåta upp till åtta spelare att gå med i galenskapen! Kompatibel med PS2.


Garanti:

3 månader

69 SEK + moms (läs mer)
Norm. 109
Antal  Lägg i kundvagnen »

Skickas från vårt kinesiska lager. Beräknad leveranstid är 3-5 veckor. Observera att förtullning krävs vid beställningar från detta lager och att moms tillkommer. Lagersaldo: 4 st
Tid tills ordern behandlas h h i min och 00 s
- Information om betalningsmetoder

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: