Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare
PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Matti O.
    Matti O. (2015-01-19)
  • Produktfoto av Matti O.
    Matti O. (2015-01-19)

5/5 Detta måste vara den bästa uppfinningen sedan hjulet! Så härligt att kunna ligga i soffan och spela i kombination med trådlösa kontroller! Fantastiskt!
- Floby, Sweden - ()
4/5 Saimme vanhaan ps2:een monipelaaja pelin ja pitkään etsin edullista jakopalikkaa. Ei meinannut edullista löytyä millään kunnes huomasin e villeltä kyseisen palikan edulliseen hintaan. Nyt peli toimii palikalla hyvin moninpeliä pelatessa. Suosittelen.
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva laite vanhojen Ps2-pelien moninpelihetkiin. Testattu Slim-versiolla. Kannattaa huomata, ettei adapteri ole yhteensopiva Ps1-pelien kanssa, mutta ilmeisesti sama homma on myös Sonyn virallisen Multitap Adapterin kanssa, niin en rokota siitä enempää arvostelussani. Jostain syystä 16Mb MAX Memory -muistikorttiani laite ei havaitse, mutta Sonyn virallisen 8Mb ja Ps1-muistikortin kylläkin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Loistavasti toimiva tuote. Käy Fat kuin slim konsoliin. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Suosittelen tätä tuotetta, ei häviä toimivuudessa alkuperäiselle.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Täysin toimiva lagiton multitab. Siinä on kaikki mitä olettaa tavalliselta ps2 multitabilta huom. Ps2. On olemassa multitabeja samalla hinnalla jotka toimii Ps1 pelien kanssa koska ohjaimissa on eri herzi herkkyys ovat mekaniikoiltaan ne erillaisia Ps2 ja Ps1 multitabit, mutta! on olemassa multitabeja jotka ovat suunniteltu niin että ne pystyvät käymään molempiin ja harmiksi tämä ei ole sellainen. Joten toimii ps1 ohjaimilla ja tekee mitä pyytää mutta harmiksi ei pelaa molemmissa konsoleissa ps1 ja ps2.
- Ryttylä, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden hyvä tuote. On toiminut tähän asti täydellisesti, ei mitään valittamista. Toiminut jokaisessa pelissä, jota olen kokeillut. Jos tarvitset edullisen Ps2 multitapin niin tämä on hyvä valinta.
- Kerkkoo, Finland - ()

PS2 Multiplayer port för upp till 8 spelare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Anslut upp till fyra styrenheter och / eller minneskort i denna praktiska Mulitap-enhet. Om du vill så kan du till och med ansluta två multitap (en per port) för att tillåta upp till åtta spelare att gå med i galenskapen! Kompatibel med PS2.


Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: