PS4 Telefonställning till controller
Gillar du att spela på din mobiltelefon men pekskärmen är för liten och bökig för att maximera spelandet? Detta tillägg gör att du kan montera din mobiltelefon på en PS4 controller, så att du kan anv&a

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Julliqqa
  Julliqqa (2016-08-22)
 • Produktfoto av Julliqqa
  Julliqqa (2016-08-22)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-01-31)
 • Produktfoto av Sami R.
  Sami R. (2016-01-31)

5/5 Lapsille ostettiin ja he ovat tykänneet pelailla kännykkäpelejä ps-ohjaimella. Rakenne tuntuu riittävän tukevalta ja teline on muutenkin toimiva.
- Lohja as, Finland - ()
5/5 Pidän erittäin paljon tuotteesta! Minulla on puhelimessa PSP emulaattori ja tämä tekee peleistä pelattavia! Käytettävyydestä kärsii ainoastaan sen takia että ei kovin helppo kuljettaa mukana ei mahdu taskuun tai muuta sellaista.
- Turku, Finland - ()
4/5 Erittäin kätevä, kun käyttää mm. Kumppanisovelluksia ps4 pelien kanssa, niin puhelin on näköetäisyydellä koko ajan, tai kun pelaat puhelimellasi remote playlla. Pysyy tiukasti kiinni ohjaimen päällä, ja puhelimen kiinnitys on tarpeeksi tiukka, ettei puhelin heilu tai tipu. Ainoa ongelma koitui, kun puhelimen ääni- ja virtanappi on sivussa, niin teline painaa nappeja. Tämä ei tietenkään ole kaikissa puhelinmalleissa ongelma. Pitää vain asettaa puhelin varovasti telineeseen, jos napit osuu kohdalle. Hyvä tuote ja hintansa väärti! Suosittelen, jos harkitset.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ajaa hyvin asiansa. Puhelin pysyy hyvin paikallaan jousenansiosta ja puhelimen kulma on säädettävissä.

Pieni miinus telineen kiinnityksestä ohjaimeen, vaikuttaa siltä, että sitä ei kannattaisi montaa kertaa irrotella hajoamisen pelossa
- Joensuu, Finland - ()
Teline toimii hyvin. Ei vahingoita ohjainta eikä puhelinta. Puhelimen asennon saa helposti haluamakseen. Puhelimena mulla xperia z2 jonka saa automaattisesti liitettyä ohjaimeen, joten en tiedä mikä merkitys yhdyskaapelilla on, tai sen toimintaan liittyvistä seikoista.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Tuote oli sellainen kuin ajattelinkin. Tilasin sen mobiilipelien pelaamiseen peliohjaimella. Erittäin käytännöllinen, nyt puhelimeni on täysipainoitteinen pelikonsoli.
- Rauma, Finland - ()

PS4 Telefonställning till controller

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Gillar du att spela på din mobiltelefon men pekskärmen är för liten och bökig för att maximera spelandet? Detta tillägg gör att du kan montera din mobiltelefon på en PS4 controller, så att du kan använda kontrollern för att styra spelet i telefonen.
Anordningen är också riktigt bra, om du gillar att göra egna vlog's.


Specifikationer:

 • Passar för PS4-controller
 • Material: ABS plast
 • Vikt: 35 g
 • Lämplighet: 5 - 8.8cm breda telefonmodeller

      

Medföljer:

 • 1 x Hållare
 • 1 x OTG kabel (Micro USB MicroUSB)

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: