PS4 silikonskydd till kontroller
Skyddar från stötar, repor och smuts, samt ger ett bättre grepp vid svettiga turneringar!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tino K.
  Tino K. (2017-06-30)
 • Produktfoto av Tino K.
  Tino K. (2017-06-30)
 • Produktfoto av Ari-Matti H.
  Ari-Matti H. (2016-07-24)
 • Produktfoto av Ari-Matti H.
  Ari-Matti H. (2016-07-24)
 • Produktfoto av Pinja S.
  Pinja S. (2015-11-28)
 • Produktfoto av Pinja S.
  Pinja S. (2015-11-28)
 • Produktfoto av Joni J.
  Joni J. (2014-12-20)
 • Produktfoto av Joni J.
  Joni J. (2014-12-20)

4/5 Hinta-laatu suhteeltaan hyvä, ei maksa paljoa ja suojaa ohjainta hyvin. Ohjaimesta ei myöskään tule liukas kun kädet hikoavat... Kuvissa valkoiset kuoret.
- Raisio, Finland - ()
4/5 Silikonisuoja on hieman vaikea laittaa paikoilleen ja tatit ottavat vähän kiinni suojaan mutta aina voi modata. Tuote on ihan ok. Tämä on ihan ok ostos
- Pohjaslahti, Finland - ()
4/5 Hyvä käytössä, ei liu'u käsistä. Ei myöskään rasvoitu helposti, ja ohjain pysyy pöydällä tukevasti. Hintalaatusuhde ok. Ostos oli hyvä. Olen käyttänyt tätä pleikkarin pelaamiseen :)
- Espoo, Finland - ()
4/5 Helppo asentaa, hyvä tartuntapinta. Ei täydellinen perus ohjaimeen, mutta ajaa asiansa. Tuotteen materiaali vaikutti aluksi heppoisalta, kunnes aloin venyttää sitä paikalleet ohjaimen ympärille niin huomasin olleeni väärässä, erittäin joustavaa, kestävää ja palaa hyvin takaisin alkuperäiseen muotoonsa.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Erittäin edulliset verrattuna suomen hintoihin. Helppo asentaa ja todella kestävät. Ei liukastele sormien alla jos vaikka jokin peli jänskättää tai kiristää hermoja silla että kädet hieman hikoilisi! Viisi tähteä siksi koska en löytänyt näistä mitään moitittavaa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Värillinen silikonisuoja on lasten mielestä hyvä juttu, sillä jokainen erottaa nyt oman ohjaimensa. Silikonisuojalla varustetun ohjaimen lataus monilataustelineessä on hieman hankalohkoa, sillä kuori on vähän edessä. Kun ohjainta laittaa lataukseen, kannattaa kiinnittää huomiota, että se on kunnolla kiinni latauspisteessä (ja ohjain latautuu). Usb-laturin kanssa ei ole ongelmia.
- Oulu, Finland - ()

PS4 silikonskydd till kontroller

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

Mjukt och färgglatt silikonskydd till Playstation 4 kontroller. Skyddar från stötar, repor och smuts, samt ger ett bättre grepp vid svettiga turneringar!
Medföljer:

 •      1 x Silikonskydd

Garanti:

6 månader