Xbox One silikonskydd till kontroller "Camo"
Mjukt och manligt silikonskydd till Xbox One kontroller i kamouflagefärger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marjo S.
  Marjo S. (2016-04-11)
 • Produktfoto av Nope
  Nope (2015-05-17)
 • Produktfoto av Nope
  Nope (2015-05-17)

5/5 Ohjain pysyy lapsenkin kädessä paremmin. Eri ohjaimet on helppo nimikoida eri käyttäjille, jos on erilaisia suojakuoria käytössä. Suosittelen lämpimästi kovaan käyttöön. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
- Kalajoki, Finland - ()
4/5 Sopi ja toimii kuten luvattu. Ei sen kummemmin heilu ohjaimen päällä. Voisin ostaa uudelleen. Ja suosittelen kaikille, jotka haluavat vaihtelua ohjaimen ulkonäköön halvalla.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tuote on yksinkertainen ja helposti "päällepuettava" silikonisuojus. En sitten tiedä minkä verran varsinaisesti suojaa, mutta ote ohjaimesta on jokatapauksessa pitävämpi. Ulkonäkökin ihan ok.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Sopii hyvin ohjaimeen, ja pysyy hyvin käsissä. Hintalaatu on halpa suojaksi mutta toimii. Itse tykkään tuosta maastonvärisestä enemmän vaihtoehdoissa. Tuote tuli noin viikossa. Ainoa miinus joka löytyy on että tarttuu kaikki pölyt yms ( taloudessa kaksi kissaa..)
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 hinta laatusuhde täysi 10 omaan ohjaimeen istu täydellisesti ja tuntuu kädessä mukavalta. silikonisuojaa ei tarvitse irroittaa padista näppäimistön takia. suosittelen silikonisuojaa ainakin pelaajille :)
- Rajamäki, Finland - ()
3/5 kaksi kertaa vaihdettuani tuotetta sain aina xbox 360 ohjaimelle tarkoitetun tuotteen, joten en oikeen voi arvioida tuotetta. :/ tainut käydä kämmi tuotteen myyntiinotossa tai jossain.
- Uusikaupunki, Finland - ()

Xbox One silikonskydd till kontroller "Camo"

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Mjukt och manligt silikonskydd till Xbox One kontroller i kamouflagefärger. Skyddar från stötar, repor och smuts, samt ger ett bättre grepp vid svettiga turneringar!

Medföljer:

 • 1 x Silikonskydd

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: