Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Fläkt till bärbar dator 15''
Snygg horoskooppikoristeilla med fläkt 15-tums bärbara datorer. Tåligt aluminiumchassi fläkt för att säkerställa att kannettavas ...

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuija S.
  Tuija S. (2016-06-30)
 • Produktfoto av Tuija S.
  Tuija S. (2016-06-30)
 • Produktfoto av Noa-Emil N.
  Noa-Emil N. (2014-10-21)
 • Produktfoto av Matti K.
  Matti K. (2014-06-16)

Våra kunders produktvideor

4/5 Ostin esineen alennuksella, hinta-laatu suhde oli hyvä. Toimi hyvin, hienon näköinen, melko hiljainen. Hajosi kuitenkin noin vuoden kuluttua.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä halpa jäähdytin alusta. Hinta ja laatu suhde juuri kohdillaan. Suosittelen kaikille joilla on herkästi ylikuumeneva kannettava tietokone. Alumiini johtaa hyvin lämpöä pois koneesta ja tuulettimet jäähdyttävät alumiinisen osan. Tosin se pitää suht kovaa ääntä mutta ei kuitenkaan niin kovaa että sen huomaisi pelattaessa kuulokkeet päässä ja ääneen tottuu nopeasti. Ei kerää pölyä. Alustassa on kaksi kappaletta tehokasta tuuletinta joka imee kuuman ilman koneesta pois. Tosin purin alustan ja käänsin jäähdyttimen toisin päin että ne puhaltavat ilmaa koneeseeni niin ääni hiljeni ja kone pysy entistäkin viileämpänä! Kannattaa kääntää ne jos haluaa enemmän tehoa irti. Tosin jos epäilee vähänkin ettei osaa niin kannattaa jättää tekemättä ettei mene rikki. Kovassa käytössä kuitenkin tuntui että jäähdyttemien teho olisi vähän laskenut mutta se saattaa johtua siitä että ääni on nyt pienempi kun käänsin tuulettimet. Todella edullinen ja hyvä ratkaisu.
- Laukaa, Finland - ()
3/5 Sattui olemaan hieman turhan pieni omalle kannettavalle mutta se ei ollut syystemin ongelmallisin puoli. Tuulettimet ovat aika voimattomat, kone siis edelleenkin kuumenee suht paljon. On kuitenkin käytössä koska on ihan kätevä että läppärille on jonkinlainen alusta. Ei mielestäni 18e arvoinen vehje, suosittelisin suoraan panostamaan parempilaatuiseen jos budjetti riittää. Hinta saisi olla lähempänä 10€. Ihan hauskan näköinen ja kevyt. Ja epämääräiset usb portit ei ainakaan omassa koneessa toimi.
- Heinola kk, Finland - ()
2/5 omalle kohalle tuli laatupoikkeama

kuvauksessa oli että tuulettimet voi halutessaan kääntää mutta omassa mallissa ei voinut kääntää.

huonoa on että tuulettimet on kova ääniset

ei välttämättä ole hintansa arvoinen laitos.. kannattaa miettiä haluaa tälläisen oikeasti
- Lahti, Finland - ()
3/5 Tämä on edullinen mutta toimiva tuote, suosittelen kaikille jolla on ongelmia kannettavan lämpenemisen kanssa. Ostaminen on myös helppoa, ei tarvitse lähteä ravamaan ja etsimään tuotetta.
- Pyhäsalmi, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin ja on kevyt . Sopii minulle juuri kuten olin ajatellut.
- Kitee, Finland - ()

Fläkt till bärbar dator 15''

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Snygg fläkt till 15'' bärbara datorer. En tåligt aluminiumchassi fläkt för att säkerställa att din bärbara dator inte överhettas. Fläkten har dessutom fyra USB-platser.

 

Specifikation:

 • USB 2.0-port 
 • Mått 224 x 270 x 35 mm 
 • Tillverkad i aluminium

 

Paketet Innehåller:

 • 1 x Laptop fläkt 
 • 1 x USB 2.0-kabel

 

Garanti:

Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: