Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Pytteliten Bluetooth v4.0

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Raimo A.
    Raimo A. (2016-02-12)

4/5 Tuote toimii juuri niinkuin halusin. Täysin moiteettakin. Korvaa hyvin rikkoutuneet Bluetooth sovittimet, eikä hinnaltaan ole liian kallis. Hyvä ostos kaikin puolin. Vähän pilipalin tuntuinen, mutta ei se haittaa toimintaa ollenkaan.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Tuote toimii niinkuin pitääkin. Mukana tulevalta levykkeeltä saa asennettua ajurit koneelle, minkä jälkeen käyttö on tähän asti sujunut tarkoituksenmukaisesti.
- Ilomantsi, Finland - ()
2/5 Aluksi toimi, kuten oli tarkoituskin. Mukana tullut BlueSoleil CD oli yllätys, mutta aivan hyvä, niin kauan kunnes kokeiluaika oli käytetty ja sitten olisi pitänyt lunastaa lisenssi. Mokkulan toiminta sekoili, kunnes meni kokonaan hengettömäksi. Näillä kokemuksilla en kyllä suosittele. Kuvassa koko hengetön kokonaisuus. Kallis kokeilu.

Ps. Takuuaika oli tietysti jo umpeutunut.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Hommasin tän tuon handsfreen vasta pariks mutta kyseisen himmelin kanssa ei suostunut toimimaan mutta taas toisen laitteen kanssa pelittää aivan loistavasti
- Jämsä, Finland - ()
2/5 Jos tämän laittaa tietokoneen porttiin ja siihen voisi tämän kautta lähettää esim kuvia kännykästä, niin ei onnistu, ei minun koneeni ainakaan tunnista sitä, eikä löydä sille sopivia ajureita
- Riihimäki, Finland - ()

Pytteliten Bluetooth v4.0

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Denna Bluetooth 4.0 Micro Adapter erbjuder Bluetooth anslutning till en bråkdel av normalstorleken för en Bluetooth USB adapter. Den har storleken av en fingernagel och tillåter dig att ansluta till alla de senaste Bluetooth apparaterna som mobiltelefoner, PDAs, möss, tangentbord osv. Eftersom den är så liten kan du lätt sätta in den i din dator utan att blockera några USB-uttag.

 

 

Garanti:

 

Produkten har 6 månaders garanti.

 


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: