Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
USB Adapter | Adapter
Anslut SATA / IDE-hårddisk till datorn via USB-porten. Stödjer 2,5 ", 3,5" och 5,5 "IDE-enheter och 3,5" SATA-diskar. För de gamla hårddiskar med lätthet ...

4/5 Toimii hyvin vanhempien kovalevyjen kanssa. Aikamoinen johtosoppa tulee kuitenkin näiden vanhojen ide-levyjen kanssa, koska vaativat myös lisävirtaa, mutta toimii. Helppo tapa saada tiedot talteen vanhoista levyistä. Ei asenteluja, piuhat vaan kiinni ja homma toimii. Paketissa tulee kaikki tarvittava, adaptereita myöten.
- Hankasalmi as, Finland - ()
4/5 Tuote on ajanut asiansa varsin hyvin. Käytettävyydestä vain 3 tähteä, koska laitteen johdot ovat hieman lyhyet ja mielestäni huonosti sijoiteltu laitteeseen. Esimerkiksi IDE-kovalevyjen kanssa johdot ovat hieman tiellä. Muuten olen tyytyväinen tuotteeseen ja on ollut kyllä hintaansa nähden laadukas.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä ja helppo tapa lukea vanhoja kunnon IDE levyjä. Tällä jo putsailtu kavereiden, sukulaisten ja sukulaisten tuttujen vanhoja tiedostoja talteen. Skulaa niinku pitää. Muuta ominaisuutta en ole tästä käyttäny kun koneesta tarvittavat SATA liitännät löytyvät helpommin kuin tästä vempeleestä.

Virran saannin osalta olisi voinut kehitellä jotain fiksumpaa ratkasua.

Ominasuudeltaan vähän halvan tuntuinen lukijahan tässä on kyseessä, mutta eipä tuohon hintaa voi olettaakkaan mitään kalliin tuntuista settiä.
- Muurame, Finland - ()
4/5 Parilla vanhalla hajonneella kannettavalla oli pelastettava valokuvia. Tällä sain ladattua ne toimivalle konelle. Seuraavaksi on tarkoitus koettaa vielä pelastaa tiedostoja vanhoilta disketeiltä. Suosittelen!
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Hyvä laite ,kun voi vanhoilta kovalevyiltä ajaa tavaraa
- Oksava, Finland - ()
4/5 Hinta kohdallaan. Hyvä ostos.
- Koria, Finland - ()

USB Adapter

Adapter

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Anslut SATA / IDE-hårddisk till datorn via USB-porten. Stödjer 2,5 ", 3,5" och 5,5 "IDE-enheter och 3,5" SATA-diskar. Stöder: 2.5/3.5 IDE / SATA, 52x CD-ROM, CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW, Combo-enhet, DVD-RW, Windows 98 under Windows OS SE/ME/2000/XP/Mac 2000/Me / XP operativsystem.
Paketet Innehåller:
  • 1 x USB 2.0 - SATA / IDE adapter 
  • 1 x Power Cable 
  • 1 x SATA Datakabel 
  • 1 x SATA / IDE strömkabel 
  • Storlek: 7cm x 4.9cm x 1.5cm
  • Vikt:397g
 
Garanti:
Produkten har sex månaders garanti.
 

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: