Bältficka för 4,7" -smartphone, Military
Tillverkad av starkt 1000 den vattentåligt Condura -tyg är denna bältficka/påse ett perfekt skydd för din smartphone.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sami L.
  Sami L. (2017-12-08)
 • Produktfoto av Harri K.
  Harri K. (2017-04-23)
 • Produktfoto av Harri K.
  Harri K. (2017-04-23)
 • Produktfoto av Mikko N.
  Mikko N. (2017-01-13)

4/5 Hyvän tuntuinen kotelo isommallekin puhelimelle. Pysyy tiukasti mukana menossa joko vyöllä tai repussa tai missä vaan mihin kiinnitetään. Suosittelen kaikille. Hintaansa nähden erittäin kestävän oloinen ja tyylikäs.
- Turku, Finland - ()
5/5 No nyt oli Blackview 6000 luurille raakan hyvä kapsäkki. Jämäkkä, suojaa hyvin ja saa kiinni varusteisiin (metästyshommissa ja sähköasentajan liiviin). Nokia 6 sujahtaa nahkakuoren kanssa sisään vaivatta. Saatanpa tilata toisenkin niin ei tartte irrotella koteloa asennusliivistä. Luuri ei takuulla luiskahda lattialle enää asennushommissa.
- Vahanka, Finland - ()
4/5 Kotelo oli aivan sopiva Blackview 8000:nin puhelimeen niinkuin pitikin ja olen ihan tyytyväinen. Suosittelen toisillekin suojakoteloa, joitten värikaala on ihanvarmasti jokaiselle sopiva. T. Pasi
- Kiviapaja, Finland - ()
2/5 Kuori liian suuri normi käyttöön, ei mahtunut pojan repun sivutaskuun, joten heitti kuoren mäkeen ja sinne jäi. En suosittele lapselle. Erämiehell /-naiselle sopisi varmaan hyvin vyökoteloksi.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Missäpä puhelinta on mukavampi kuljettaa kuin vyökotelossa. Kieltämättä älypuhelimen vyökotelo on iso mölkerö lanteilla, mutta siihenkin tottuu. Vyöremmit ovat riittävän suuret että kotelo pystyy "elämään" vyöllä. Materiaali on kestävää kangasta ja jämäkästi ommeltu. Miesten puhelimille miesten kantovälineet!
- Sotkamo, Finland - ()
4/5 Pystyy säätämään paksullekin vyölle, menee esim. Koiravaljaan päälle ( leveys n.13cm). Tarra on hyvin topakka, ainakin vielä, mutta kestänee vuosia. Puhelin solahtaa koteloon helposti ja kestää kyydissä topakat 20km lenkitkin.
- Onttola, Finland - ()

Bältficka för 4,7" -smartphone, Military

★★★★★
★★★★★
16 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Tillverkad av starkt 1000 den vattentåligt Condura -tyg är denna bältficka/påse ett perfekt skydd för din smartphone. Med länkarna på baksidan sitter fodralet säkert fast på ditt bälte. Tyget är hållbart, starkt och trots det förvånansvärt lätt. Vanliga bruksområden för denna typ av tyg är knä- och armbågsskydd för motorcyklister samt militärens fältkläder. Denna ficka är perfekt för friluftsmänniskor som rör sig mycket i skog och utomhus, åtminstone de som vill bära med sig sin 4,7" stora smartphone. Från bältet kan du snabbt t.ex. svara på ett telefonsamtal. Skyddet passar utmärkt till exempel för Blackview BV6000.


Specifikationer:

 • Passar: 4,7" -smarttelefoner, t.ex. Blacview BV6000 -smarttelefon

Medföljer:

 • 1 x Bältficka

Produkter du kanske är intresserade av: