Fodral till Oukitel K6000 Pro
Stilrent fodral till Oukitel K6000 Pro som har en ruta som visar displayen, och är också vikbart så du kan använda det som ett stativ.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Matti T.
    Matti T. (2016-11-30)
  • Produktfoto av Matti T.
    Matti T. (2016-11-30)

4/5 tämäkin toimii, tosin olen tottunut enemmän lompakkomalliin, mutta jospa joskus myös sellainen olisi myynnissä. Välillä puhelin tahtoo pudota ja suojaako tämä sitä riittävästi... se jää nähtäväksi
Visa T. - Järvenpää, Finland - ()
4/5 Tuli ostettua samalla kun puhelinkin hankittiin. Toimitus oli nopeaa ja tuli nopeemmin kun puhelin. Yleisvaikutelma on ihan hyvä ja toimiva. Laadusta ja kestävyydestä en vielä osaa sanoa mitään. Mutta ihan hyvältä on tuntunut. Suojaa puhelinta edestä ja takaa hyvin.
Antti L. - Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Asiansa ajava, mutta lompakkomallinen olis omaan käyttöön kätevämpi. Laatuvaikutelma on hiukan muovinen, joten en tiedä kuinka pitkä eli-ikä tällä mahtaa olla. Jos kaipaat vain perus läppämallista suojaa, niin siihen tämä on hyvä.
Markus V. - Kiukainen, Finland - ()
4/5 Suojakotelosta puuttuu korttitaskut ja kannen lukitus, mutta hyvänä puolena on kellonäytön näkyminen kotelon läpi. Saisi olla hieman tukevampi, mutta kyllä se suojaa pieniltä kolhuilta ja naarmuilta.
Matti T. - Oulu, Finland - ()
3/5 Muuten asiallinen mutta hieman löysät "saranat". Ei pysy myyntikuvassa olevassa vinossa asennossa.

Suljettuna ikkunasta näkee kellon ajan hyvin.

Puhelin pysyy napakasti suojuksessa.
Topi O. - Sodankylä, Finland - ()
2/5 Mielestäni aika pilipali suojakotelo verrattuna kunnolliseen hintavampaan. Varsinkin se kansi tuntuu elävän ja mielestäni sen pitäisi olla kuin kirjan kansi, tukeva ja pysyä suorassa.
Mikko P. - Nokia, Finland - ()

Fodral till Oukitel K6000 Pro

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

Stilrent fodral till Oukitel K6000 Pro som har en ruta som visar displayen, och är också vikbart så du kan använda det som ett stativ.


Partner pris 90 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter