Oukitel K10000 5.5" skyddsglas
Oukitel K10000 5.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Anassi
    Anassi (2016-09-03)

Våra kunders produktvideor

5/5 Det här är ett måste om du köper Oukitel K10000. Telefonen är så tung, att skärmen spricker mycket lätt om du tappar den på marken. Lätt att applicera och sitter bra. Snåla inte på det här. Det enda tråkiga är, att den kommer någon vecka senare än själva telefonen.
Mi K. - Bromma, Sweden - ()
5/5 Hyvä lisä kampe suojaamaan puhelinta.laatu/hinta ok.on vastannut odotuksia,kyllä.Ja vieläkin pitäisi kirjoittaa jotain kehuja lisää...on se loistava,ehkä maailman paras lasisuoja puhelimeen.jokohan jo riittää...
Teemu P. - Takalo, Finland - ()
2/5 Muuten varmaan ihan hyvä mut ei ole koko näytön kokoinen ja on leikattu kieroon. Joten jokseenkin pettymys osto. Jospa muilla sattuis tuleen oikein leikattu suoja.
Kai H. - Talus, Finland - ()
2/5 Ei muuta puhelimen käyttökokemusta, eli liukas pintainen sormet liikkuu hyvin, ja suojannee kanssa hyvin. Huonot pisteet kuitenkin saa siitä, että ei sovellu puhelimeen kunnolla. Tilasin noita kolmeen puhelimeen mutta en asentanut vielä kuin yhteen koska käyttötesti menossa onko hyvä vai ei. Ongelmia aiheuttaa se, että tuo K10000 lasi on reunoiltaan kaareva ja tämä lasisuoja taas ei. Koko puhelimen näytön ympärille jää alue joka ei tartu ei sitten millään puhelimeen. Jää ruman näköinen "reunus" ja näin lasi näkyy. Onneksi kuitenkin tuo lasin näkyminen varsinaisen näytön ulkopuolella ja näin ei haittaa käyttöä vaikka ruma onkin. Toki tuo rako puhelimen lasin ja tän turvalasin välissä on pieni, mutta ans kattoo pidemmässä käytössä alkaako keräämään roskaa / pölyä. Jos näin on, niin sitten ottaisin vähätkin pisteet pois ja sanoisin tosi huono ostos. Kuvaakin yritin ottaa tuosta, mutta ei tuo "reunus" näy kuvissa ollenkaan vaikka silmällä sen näkee hyvin.
Jani A. - Rauma, Finland - ()
5/5 Turvalasi isännän puhelimessa. Helppo oli kuulemma laittaa paikoilleen ja näyttökin toimii ihan moitteettomasti lasin laiton jälkeen, ei pätkimistä eikä sitä ettei luuri ottaisi käskyjä vastaan. Kertaakaan ei ole luuri pudonnut vielä joten vielä ei oikein tiedä miten hyvin lasi näyttöä suojaa mutta jos sen paikallaan olo jo estää putoamisen niin hyvin toimii.
Irene S. - Monnanummi, Finland - ()
3/5 tästä tuotteesta en osaa sanoa mitään koska en ole saanut sitä vielä... en tiedä mihin on hukkaantunut. ehkäpä paikallinen posti on hukannut sen
Tuomas K. - Turku, Finland - ()

Oukitel K10000 5.5" skyddsglas

★★★★★
★★★★★
46 Produktomdömen

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas.

Glöm repiga skyddsfilmer och köp ett displayskydd av tåligt glas istället!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen till viss del mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


Specifikationer:

 

  • Hårdhet: 9H
  • 98% genomskinligt

 

90 SEK Info om moms
Norm. 136
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter