Vattentätt fodral för smarttelefoner
Vattentät skyddande påse som kan hängas kring halsen eller spännas kring armen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Ipa67
    Ipa67 (2017-10-16)

4/5 Testasin koteloa vedessä. Ei päästänyt kosteutta sisään,vaikka oli sankossa useamman tunnin. Olen lähdössä kesällä vaeltamaan ja tämä on helppo ja edullinen suojaamaan puhelimen tai muun koseutta tarvitsevan tuotteen.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Lukitusmekanismi on kyllä pitävä, mutta hentonäppiselle voi olla hankalan jäykkä. Olen käyttänyt vesillä ja metsäretkillä. Myös kuntoillessa sillä suojaa puhelimen esim hien vaikutuksilta
- Riistavesi, Finland - ()
3/5 Ostin kotelon kännykkääni varten, koska harrastan geokätköilyä. Ja joskus saatan liikkua hankalissa paikoissa ja huonolla säällä. enkä halua, että puhelimeni kastuu. Hyvää on myös remmi, jolla kotelo sidotaan käteen. Näin saan omat käteni vapaaksi eikä tarvitse pitää puhelinta kädessä.
- Kesälahti, Finland - ()
4/5 Hyvin toimii ja erityisesti klipsit pysyvät paikoillaan. Tämä taitaa olla edelleen käytössä. Kaulanauha voi olla irronnut kiinnityksestään, minkä vuoksi ei voi suositella pitämään kaulassa, jos meno on höykyttävää.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Asiallisen tuntuinen suojakotelo. Testasin suihkussa ja viisi minuuttia vesiämpärissä pursutellen. Hyvin piti veden ulkopuolella. Sisällä ollut talouspaperi täysin kuiva. Lukitusmekanismi aika jäykkä, mutta siksi ehkä toimiva. Hihnat ok. Kaulahihna ja sen lukitus saisivat olla tukevampia. Jos jatkossakin on vedenpitävä, niin hyvä ostos. Hinta voisi olla hieman edullisempi.
- Kontioniemi, Finland - ()
3/5 Kestää kosteudet.

Laatu hyvä.

Toimii käyttää suojan läpi

Hiukan liian iso ja kantikas

Erilaisia kiinnityksiä täytyy keksiä

Hinta laatu suhde ok.
- Lieksa, Finland - ()

Vattentätt fodral för smarttelefoner

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vattentät skyddande påse som kan hängas kring halsen eller spännas kring armen. Telefonens display går att använda med fodralet på, så du har möjlighet att ringa samtal, ta bilder eller kolla info. Fodralet kan också användas till annat än en smartphone, exempelvis till pengar, kameran nycklar, osv. Säker mekanism gör att vatten ej kan tränga in. Passar för upp till 5,5" stora telefoner.


Specifikationer:

Storlek: 18 x 12 cm
Storlek innermått: 17 x 10 cm
Kompatibel med: max 5.5" smartphone

Medföljer:

  • 1 x Fodral
  • 1 x Halsrem
  • 1 x Armband