Sony Xperia Z3 Lätt och tunt skyddskal
Lätt och tunt skyddande skal till Sony Xperia Z3 mobiltelefoner. Detta är ett särskilt tunt och lätt skal som skyddar din mobiltelefon från repor och stötar. Höljet är gjort av mjuk och flexibel plast.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pasi R.
    Pasi R. (2015-08-06)
  • Produktfoto av Pasi R.
    Pasi R. (2015-08-06)

4/5 Ehdoton suoja Zeta kolmoselle. Kumimainen ja venyvä suoja joka myötäilee hyvin puhelimen muotoja. Ainoa miinus on että ajan saatossa kellastuu mutta hinta ei ole pilattu jolloin voi ostaa useamman.
- Pori, Finland - ()
5/5 Hyvälaatuinen suojakuori. Pitää liukkaan puhelimen hyvin esim. pöydän pinnalla. Ei ole kyllä hinnalla pilattu jos alle 2€:lla saa suojan puhelimelle. Hyvä ostos, suosittelen!
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Hyvä perussuoja. Kevyt ja ohut, mutta tuskin kovinkaan suojaava. Ei mene raha hukkaan, hyvä vaikka varasuojana. Ei kuitenkaan 400e puhelimelle sovelias suoja.
- Mäntylahti, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvälaatuinen suojakuori, jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Tuote elastista kumi/muovia joten suojaa puhelinta hyvin kolhuilta. Ainut pieni puute on reunanäppäimien paksusuojaus myös, tästä johtuen äänenvoimakkuuden säätöä esimerkiksi joutuu painamaan hieman normaalia kovempaa.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Suojaa hyvin arjen kolhuilta. Pitää liukkaan puhelimen hyvin esim. pöydällä. Ei haittaa kameraa. Eikä tuo juuri kokoa ja painoa puhelimeen. Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Tilasin suojan sonyn xperia m4 aqua puhelimeen.sopi hyvin vaikka ei suoraan sille tarkoitettukaan.muutama reikä hieman sivussa.ei haittaa käytössä.power ja äänenvoimakkuus oikeissa kohdissa.hyvä ostos.ja hinta kohdallaan.
- Masku, Finland - ()

Sony Xperia Z3 Lätt och tunt skyddskal

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Lätt och tunt skyddande skal till Sony Xperia Z3 mobiltelefoner. Detta är ett särskilt tunt och lätt skal som skyddar din mobiltelefon från repor och stötar. Höljet är gjort av mjuk och flexibel plast. Skalet är mycket lätt och du kommer knappt att märka att det är applicerat på luren.


Medföljer:

  • 1 x Skal