Sony Xperia Z3 Lätt och tunt skyddskal
Lätt och tunt skyddande skal till Sony Xperia Z3 mobiltelefoner. Detta är ett särskilt tunt och lätt skal som skyddar din mobiltelefon från repor och stötar. Höljet är gjort av mjuk och flexibel plast.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pasi R.
    Pasi R. (2015-08-06)
  • Produktfoto av Pasi R.
    Pasi R. (2015-08-06)

5/5 Tuote ei ole aivan sopiva koska minulla on sony Xa, mutta tiesin ostaessani sen jo. Toimitus oli yllättävän nopea. Käytössä joka päivä, nytkin.
- Mellilä, Finland - ()
4/5 Ehdoton suoja Zeta kolmoselle. Kumimainen ja venyvä suoja joka myötäilee hyvin puhelimen muotoja. Ainoa miinus on että ajan saatossa kellastuu mutta hinta ei ole pilattu jolloin voi ostaa useamman.
- Pori, Finland - ()
3/5 Hyvä perussuoja. Kevyt ja ohut, mutta tuskin kovinkaan suojaava. Ei mene raha hukkaan, hyvä vaikka varasuojana. Ei kuitenkaan 400e puhelimelle sovelias suoja.
- Mäntylahti, Finland - ()
5/5 Hyvälaatuinen suojakuori. Pitää liukkaan puhelimen hyvin esim. pöydän pinnalla. Ei ole kyllä hinnalla pilattu jos alle 2€:lla saa suojan puhelimelle. Hyvä ostos, suosittelen!
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvälaatuinen suojakuori, jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Tuote elastista kumi/muovia joten suojaa puhelinta hyvin kolhuilta. Ainut pieni puute on reunanäppäimien paksusuojaus myös, tästä johtuen äänenvoimakkuuden säätöä esimerkiksi joutuu painamaan hieman normaalia kovempaa.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Suojaa hyvin arjen kolhuilta. Pitää liukkaan puhelimen hyvin esim. pöydällä. Ei haittaa kameraa. Eikä tuo juuri kokoa ja painoa puhelimeen. Hyvä ostos.
- Jyväskylä, Finland - ()

Sony Xperia Z3 Lätt och tunt skyddskal

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Lätt och tunt skyddande skal till Sony Xperia Z3 mobiltelefoner. Detta är ett särskilt tunt och lätt skal som skyddar din mobiltelefon från repor och stötar. Höljet är gjort av mjuk och flexibel plast. Skalet är mycket lätt och du kommer knappt att märka att det är applicerat på luren.


Medföljer:

  • 1 x Skal