Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Handsfree-högtalare
Ett mycket praktiskt verktyg att ha när du kör bil!

5/5 Toimii kuin unelma ja akku kestää. Aurinkolippaan kun asentaa on siinä käsien ulottuvissa eikä tarvitse siirtää katsetta pois liikenteestä.

Ajoturvallisuus parani heti.
- Kirkkonummi, Finland - ()
4/5 Hyvin saa rattiin kiinnitettyä ja helppo käyttää. Saa helposti liitettyä puhelimeen. Hieman kuuluvuus takkuilee välillä mutta muuten loistava tuote hintaansa nähden.
- Muurame, Finland - ()
2/5 Vehje on heppoisen oloinen. Lopulta kun sen sain paritettua matkapuhelimeni kanssa, toimi se kyllä: äänenlaatu on huono jos auto liikkuu eli esiintyy taustamelua. Ja kun vehkeen akku loppuu, ei se ressukka muista pariliitosta lainkaan. En suosittele.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
- Raisio, Finland - ()
4/5 Toimii todella ihan hyvin. Ainut mikä ei oikein ota pelatakseen on akun kesto, joka mielestäni on turhan lyhyt kestoinen n.2pv vai onko käyttäjässä vika. Jos jollain on kestänyt 2 viikkoa akku lataamatta, niin voisinko saada vinkin noin pitkälle kestolle.
- Kortela, Finland - ()
3/5 Kätevä autossa ja silleen, kun ei ihan taskussa tai vieressä voi pitää puhelinta. Tosin on kaikua elikkäs jonkinlaista seinämää kaipaisi vissiin mikin ja kaiuttimen välimaastoon. Painoa ei laitteella ole ja helppo kiinnittää.
- Turku, Finland - ()

Handsfree-högtalare

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Ett mycket praktiskt verktyg att ha när du kör bil! När vänner ringer, så behöver du inte börja gräva i din väska eller ficka efter mobiltelefon. Tryck bara på svarsknappen på högtalaren och samtalet kan börja. En smart enhet med volymkontroll.
 
Specifikationer:
  • Bluetooth-högtalare
  • USB-kabel
  • Batteri
  • Laddar via cigarettändaruttaget 

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: