Handsfree-högtalare
Ett mycket praktiskt verktyg att ha när du kör bil!

4/5 Hyvin saa rattiin kiinnitettyä ja helppo käyttää. Saa helposti liitettyä puhelimeen. Hieman kuuluvuus takkuilee välillä mutta muuten loistava tuote hintaansa nähden.
Janika H. - Muurame, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Marcus B. - Pargas, Finland - ()
2/5 Vehje on heppoisen oloinen. Lopulta kun sen sain paritettua matkapuhelimeni kanssa, toimi se kyllä: äänenlaatu on huono jos auto liikkuu eli esiintyy taustamelua. Ja kun vehkeen akku loppuu, ei se ressukka muista pariliitosta lainkaan. En suosittele.
Teemu K. - Espoo, Finland - ()
4/5 Toimii todella ihan hyvin. Ainut mikä ei oikein ota pelatakseen on akun kesto, joka mielestäni on turhan lyhyt kestoinen n.2pv vai onko käyttäjässä vika. Jos jollain on kestänyt 2 viikkoa akku lataamatta, niin voisinko saada vinkin noin pitkälle kestolle.
Jouko M. - Kortela, Finland - ()
3/5 Kätevä autossa ja silleen, kun ei ihan taskussa tai vieressä voi pitää puhelinta. Tosin on kaikua elikkäs jonkinlaista seinämää kaipaisi vissiin mikin ja kaiuttimen välimaastoon. Painoa ei laitteella ole ja helppo kiinnittää.
Avk - Turku, Finland - ()
ei tuotearvostelua nyt.kävin etsimässä mäntsälästä suomi varastoa yhdystie 1 niinkun netissä oli löysin linja-auto asemalta matkahuollon josta tiedustelin varastoa tossa se hylly on tiedustelin että ymmärsin netin mukaan että olis suomen varasto eikä yhtä pientä hyllyä vaan sain vastauksen ei muuta ole olen pettynyt HEIKKI TOSSAVAINEN
Heikki T. - Hamina, Finland - ()

Handsfree-högtalare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Allmänt:

Ett mycket praktiskt verktyg att ha när du kör bil! När vänner ringer, så behöver du inte börja gräva i din väska eller ficka efter mobiltelefon. Tryck bara på svarsknappen på högtalaren och samtalet kan börja. En smart enhet med volymkontroll.
 
Specifikationer:
  • Bluetooth-högtalare
  • USB-kabel
  • Batteri
  • Laddar via cigarettändaruttaget 

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter