Handsfree till bilratten
Robust tillverkat handsfree som appliceras på bilratten.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Travel Turisti
  Travel Turisti (2017-01-28)
 • Produktfoto av Sirkka N.
  Sirkka N. (2016-07-11)

5/5 käytön autossa ajellessa jatkuvasti liikkeellä ollessa ,pakkasilla helppo ottaa sisään .että akku ei palellu hyvä valinta, taas tulee vähän lyhyt arvostelu mutta on niin hyvä ei enempää kykene sanomaan
- Kesälahti, Finland - ()
4/5 Hyvä handsfree. Autossa käytän. Luo nopeasti yhteyden puhelimeen. Kätevä kiinnitys rattiin. Nappaa äänen hyvin ja myös toistaa äänen hyvin. Ei pätki. Voin suositella.
- Helsingby, Finland - ()
2/5 Odotin enemman. Laitteen aanen laatu ja voimakkuus eivat ole parempia kuin puhelimen oma aani kovaaanisella. Eli siin mielessa taysin turha harpake. Pakkauslaatikko on hieno ja antaa odottaa paremman laitteen ilmestymista avauksessa.
- Rautavaara, Finland - ()
2/5 Muutaman kerran yrittänyt bluetooth-yhteyttä ko. laitteeseen, EI onnistu!!! Minulla on puhelimet Sony Xperia Z1 ja Samsung Galaxy S5 Neo, kumpikaan puhelin ei löydä tätä laitetta!!!

Oma vanha Nokian hf löytyy komeesti.

Antakaa vinkkiä missä vika?
- Tampere, Finland - ()

Handsfree till bilratten

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Robust tillverkat handsfree som appliceras på bilratten. Har funktion för dubbla ihopparningar samtidigt, och inbyggd högtalare som tydligt återger ljudet.


Specifikationer:

 • Bluetooth 3.0 + DSP
 • Bluetooth-räckvidd: 10m
 • Batteri: 650mAh
 • Två samtidiga telefonparningar
 • Anvisningar: Tryck ca 6s på "lur-knappen". Koppla på BT på telefonen och anslut till anslut till "BT LD-158". Lösenordet är "0000". Ändra språk till engelska genom att trycka på "Vol-" knappen ca. 3s.

Garanti:

6 månader