Handsfree till bilratten
Robust tillverkat handsfree som appliceras på bilratten.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Travel Turisti
  Travel Turisti (2017-01-28)
 • Produktfoto av Sirkka N.
  Sirkka N. (2016-07-11)

4/5 En ole tekniikan ihmelapsi, joten en osaa kirjoittaa mitään teknistä arvostelua. Sen verran voin kertoa, että näpertelin jonkin aikaa kiinnittäessäni laitteen rattikiinnitystä, koska ne ruuvinpäät jäävät sinne ratin sisäpuolelle, niin kiristäminen oli hankalaa. Laitteessa on kyllä hyvä ääni, sain sen paritetuksi iPhoneni kanssa, vielä kun ymmärtäisi mitä tämä kiinaa puhuva ihminen sieltä sanoo, kun laitteen laittaa päälle. Kallis se ei ollut, joten hintaansa nähden hyvä ostos, ainakin minulle.
- Salo, Finland - ()
5/5 käytön autossa ajellessa jatkuvasti liikkeellä ollessa ,pakkasilla helppo ottaa sisään .että akku ei palellu hyvä valinta, taas tulee vähän lyhyt arvostelu mutta on niin hyvä ei enempää kykene sanomaan
- Kesälahti, Finland - ()
3/5 Pakettiauto käytössä ei kovinkaan käytännöllinen metelin takia vastapuoli tuskin kuuli ääneni toimii ehkä henkilöautossa jossa melutaso alhaisempi.Ei ole minulla enään käytössä.Olisin toivonut laitteesta edes englannin kielistä käyttö/asennusohjetta
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Odotin enemman. Laitteen aanen laatu ja voimakkuus eivat ole parempia kuin puhelimen oma aani kovaaanisella. Eli siin mielessa taysin turha harpake. Pakkauslaatikko on hieno ja antaa odottaa paremman laitteen ilmestymista avauksessa.
- Rautavaara, Finland - ()
2/5 Muutaman kerran yrittänyt bluetooth-yhteyttä ko. laitteeseen, EI onnistu!!! Minulla on puhelimet Sony Xperia Z1 ja Samsung Galaxy S5 Neo, kumpikaan puhelin ei löydä tätä laitetta!!!

Oma vanha Nokian hf löytyy komeesti.

Antakaa vinkkiä missä vika?
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä handsfree. Autossa käytän. Luo nopeasti yhteyden puhelimeen. Kätevä kiinnitys rattiin. Nappaa äänen hyvin ja myös toistaa äänen hyvin. Ei pätki. Voin suositella.
- Helsingby, Finland - ()

Handsfree till bilratten

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Robust tillverkat handsfree som appliceras på bilratten. Har funktion för dubbla ihopparningar samtidigt, och inbyggd högtalare som tydligt återger ljudet.


Specifikationer:

 • Bluetooth 3.0 + DSP
 • Bluetooth-räckvidd: 10m
 • Batteri: 650mAh
 • Två samtidiga telefonparningar
 • Anvisningar: Tryck ca 6s på "lur-knappen". Koppla på BT på telefonen och anslut till anslut till "BT LD-158". Lösenordet är "0000". Ändra språk till engelska genom att trycka på "Vol-" knappen ca. 3s.

Garanti:

6 månader