Bluetooth Headset
Glöm alla störande kablar och ledningar och pröva Bluetooth funktionens alla möjligheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Veli-Matti R.
  Veli-Matti R. (2015-12-12)
 • Produktfoto av Markus R.
  Markus R. (2014-06-07)

4/5 Tuote toimii kuten kuuluukin. Hinta laatu suhde kohdallaan. Kestävyydestä ei vielä tietoa mutta ainakin puhelut kuuluvat molempiin suuntiin. Ostaisin uudelleenkin tarvittaessa.
- Somero, Finland - ()
4/5 Toimi erinomaisesti autossa, nyt kun vaihdoin auton missä hands free on mukana on tämän käyttö jäänyt vähemmälle. Kesti koko työpäivän käytössä.
- Rauma, Finland - ()
3/5 Hivenen vaikeasti saan sen korvaan kiinni ja puhelun toisessa päässä kaveri valittanut hieman jotain särinää taustalla kun puhun vaikka huoneessa on hiljaista, eli jotain häiriötä ottaa jotenkin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tosi pieni ja mukavasti istuva korvanappi, lähes huomaamaton, menin kahtena iltana jopa nukkumaan nappi korvassa. Valmiustila jopa 4-5 vrk muutamalla puhelulla. Hyvä diili.
- Turku, Finland - ()
4/5 Laadukkaan tuntuinen .pieni koko hyvä käytössä ,tahtoo vaan aina hukkua autoon.akku kestänyt ihan hyvin .istuu ainakin omaan korvaan hyvin.pysyy lenkilläkin mukana.itsellä ei ole ollut kuuluvuudessa ongelmia.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Valitettavasti tuote ei saapunut. Omat osoite tiedot väärin ja vanhaan sosoitteeseen ei löytänyt. Tilaan uuden nyt ja arvostelu uusiksi itse tuotteesta. Ei ole hinnalla pilattu!
- Vihti, Finland - ()

Bluetooth Headset

★★★★★
★★★★★
45 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Trådlös teknik är det senaste modet. Glöm alla störande kablar och ledningar och pröva Bluetooth funktionens alla möjligheter. 
 
 
Specifikationer:

 • Hörlurar 
 • Laddare
 • Räckvidd: 10 meter
 • Kompatibel med Bluetooth 2.0 enheter
 • Li-ion batteri
 
 
Garanti:
 
Produkten har 1 års garanti 

Garanti:

6 månader