Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Bluetooth Headset
Glöm alla störande kablar och ledningar och pröva Bluetooth funktionens alla möjligheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Veli-Matti R.
  Veli-Matti R. (2015-12-12)
 • Produktfoto av Markus R.
  Markus R. (2014-06-07)

5/5 Tämä on pieni ja kevyt, mutta kuitenkin hyvin tukevan ja laadukkaan tuntuinen. Ääni on selkeä ja hyvä, niin että myös meluisassa paikassa siitä kuuleen hyvin. Muotoilu on todella hyvä ja korvaan sopiva, mitä täydentään hyvin muotoiltu sanka, niin että se pysyy tukevasti korvassa. Käytän tätä yleensä pyöräillessä, kun puhelimeen vastaaminen olisi muuten hankalaa. Tosi hyvä tuote ja todella halpaan hintaan.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tuote toimii kuten kuuluukin. Hinta laatu suhde kohdallaan. Kestävyydestä ei vielä tietoa mutta ainakin puhelut kuuluvat molempiin suuntiin. Ostaisin uudelleenkin tarvittaessa.
- Somero, Finland - ()
3/5 Hivenen vaikeasti saan sen korvaan kiinni ja puhelun toisessa päässä kaveri valittanut hieman jotain särinää taustalla kun puhun vaikka huoneessa on hiljaista, eli jotain häiriötä ottaa jotenkin.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimi erinomaisesti autossa, nyt kun vaihdoin auton missä hands free on mukana on tämän käyttö jäänyt vähemmälle. Kesti koko työpäivän käytössä.
- Rauma, Finland - ()
4/5 Tosi pieni ja mukavasti istuva korvanappi, lähes huomaamaton, menin kahtena iltana jopa nukkumaan nappi korvassa. Valmiustila jopa 4-5 vrk muutamalla puhelulla. Hyvä diili.
- Turku, Finland - ()
4/5 Laadukkaan tuntuinen .pieni koko hyvä käytössä ,tahtoo vaan aina hukkua autoon.akku kestänyt ihan hyvin .istuu ainakin omaan korvaan hyvin.pysyy lenkilläkin mukana.itsellä ei ole ollut kuuluvuudessa ongelmia.
- Äänekoski, Finland - ()

Bluetooth Headset

★★★★★
★★★★★
46 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Trådlös teknik är det senaste modet. Glöm alla störande kablar och ledningar och pröva Bluetooth funktionens alla möjligheter. 
 
 
Specifikationer:

 • Hörlurar 
 • Laddare
 • Räckvidd: 10 meter
 • Kompatibel med Bluetooth 2.0 enheter
 • Li-ion batteri
 
 
Garanti:
 
Produkten har 1 års garanti 

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: