Dragkedjehörlurar
Allmänt:Hörlurar vars sladd är en fungerande dragkedja. Snygga hörlurar med bra ljudkvalitet. Tre färgalternativ för att passa din smak.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-11-07)
 • Produktfoto av Oksana L.
  Oksana L. (2014-11-03)
 • Produktfoto av Samu E.
  Samu E. (2014-09-23)

Våra kunders produktvideor

4/5 idea is very good and sound quality for the price you pay is quiet correct. it is my fault a way of using, but after a couple of month some teeth of zipper is dropping off.
- Malmö, Sweden - ()
4/5 Vetoketjukuulokkeet on nätit ja näppärät, kun ei mene piuhat solmuun.

Toimii kaikissa puhelimissa ja soittimissa. Johdon pituus on hyvä ! Ainut miinus on, että kuulokenapit saattaa joskus tipahtaa korvista. Varsinkin jos juoksee yms. Eli mukana saisi olla useammat erikokoiset päät kuulokkeille.
- Jyväskylä, Finland - ()
2/5 Ostin kuulokkeet testiin ja muutaman sekunnin testaukseksi myös jäi. Kuulokkeet kiinni soittimeen, tuttu biisi pyörimään, äänenlaadun heikkous yllättää, kuulokkeet irti soittimesta ja suoraan roskikseen. Ei jatkoon.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 hyvää ja laadukas tuote.
- Kotka, Finland - ()
4/5 ihan hyvät peruskuulokkeet. jokseenkin liian painavat esim. juoksuun kätevä ja kestävä vetoketju rakenne suojaa kuulokkeen johtoa. kuulokkeissa on hyvä äänenlaatu + basso. suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ihan kivan näköiset nappikuulokkeethan nuo oli ja hyvän tuntuiset sekä soundi ihan kohdallaan sekä musiikin että puheen kuuntelussa. Johto on kyllä vähän liian lyhyt kuitenkin ja kuulokkeet ei oikein tahdo pysyä korvissa kunnolla, kun johto ja varsinkin se vetskari osa on liian painava, eli tippuu korvista kuulokkkeet pois ihan liian helposti. Tästä siis iso miinus tuotteen käyttö kelposuuteen. Pitää ehkä vielä kuitenkin kokeilla toisen kokoisia silikoni päällisiä noihin nappeihin, kun ei ollut paketissa mukana kuin yksi koko. Saattaa kyllä olla että nämä nappikuulokkeet jää kokonaan pois käytöstä. Kun tuote ei oikein toimi kuten pitäisi. Mielestäni siis suunnittelu virhe laittaa noin painavaa johto osaa, kun kyse pitäisi olla kuitenkin kevyistä nappikuulokkeista.
- Kotka, Finland - ()

Dragkedjehörlurar

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Allmänt:

Hörlurar vars sladd är en fungerande dragkedja. Snygga hörlurar med bra ljudkvalitet. Tre färgalternativ för att passa din smak. 

 

Specifikationer:

 • 3,5mm hörlursanslutning
 • Sladdens längd: 1m
 • Vikt: 23g

 

Garanti:

Pordukten har 1 års garanti. 


Garanti:

6 månader