REMAX RM-303 Basic knapphörlurar
Du vill inte betala tiotals euro för hörlurar som pressar trattar djupt in i dina öron om detta inte passar för dig! Här får du enkla och prisvärda hörlurar som sitter bekvämt i öronen.

5/5 En prisvärd produkt, sitter skönt i örat och har bra ljud. Tyvärr var den inte kompatibel med min telefon - så sonen fick en extra födelsedagspresent...
- Vinslöv, Sweden - ()
5/5 Tulivat laadukkaan oloisessa laatikossa ja ääneenlaatu ihan samanlainen kuin muissa vastaavissa. Pehmusteetkin oli mukana, mutta ei niitä tarvitse askarrella päälle, koska ovat ihan mukavat ilmankin. Toisen kuulokkeen johto on hieman pidempi, jotta johto voi kiertää niskan takaa.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tämä malli on ainoa joka pysyy korvissani.Mielestäni aivan hyvä ääniset näin nappi kuulokkeiksi.Ei tietenkään voita kunnon korvakuulokkeita, kuitenkin hyvä kun joskus on helpompi näitten kanssa.Laatu tuntuu hyvältä.Hinta laatusuhde on kohdallaan.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Tilasin nämä kuulokkeet sillä kun, ostamassani Sony Walkman soittimessa oli sellaiset korvien sisälle laitettavat kuulokkeet, enkä oppinut niitä käyttämään. Nämä kuulokkeet tuntuivat heti hyvältä, kun ne paketista otin ja aloin kuunnella. Mukavat käyttää ja musiikki soi hyvin. Suosittelen.
- Vanhala, Finland - ()
5/5 Sain paketin jokin aika sitten, ja naureskelin tyytyväisenä jo laatikon nähdessäni, tiesin saaneeni laatutavaraa. Napit istuvat hyvin, juuri sen takia nämä tuli hommattua. Äänen laatu on erittäin hyvä, vetää vertoja 80€ työkuulokkeilleni. Bassot ovat hivenen nihkeät, mutta tiedossa olikin, että siitä jää vajaaksi täydellinen.

4.5/5
- Möttönen, Finland - ()
5/5 Kai ne hyvät olivat kun en itse saa edes kokeilla, tilasin kerralla useammat ja vaimo ja lapset veivät ne heti eivätkä anna takaisin. Lisääkin pitää kuulemma tilata sitten kun taas muutakin...

On ainakin paljon paremmat kuulemma kuin ne jotkin mitä lähimarketin puhelintarvikeosastolla myydään kolmellakympillä, ja kun meillä ei niistä korvakäytävään tungettavista pidetä mitä nykyään suurin osa on...
- Tampere, Finland - ()

REMAX RM-303 Basic knapphörlurar

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Alla öron kommer inte överens med knapphörlurar där baselementet trycks långt in i örongången. I vissa fall kanske man kan vänja sig, men för den som inte vill eller kan vänja sig har REMAX gjort dessa avskalade och enkelt utformade in-ear hörlurar.

I allmänhet har sådana hörlurar svårt att ge basljuden tillräcklig kraft, men REMAX tacklar denna utmaning mycket bra. Basen år låg och mjuk och största skillnaden mot in-ear hörlurar är att ljud som kommer utifrån inte blockeras lika bra.

På ledningen sitter en spårväljare/mikrofonenheten, så att du kan använda hörlurarna som handsfree eller headset.

Du vill inte betala tiotals euro för hörlurar som pressar trattar djupt in i dina öron om detta inte passar för dig! Här får du enkla och prisvärda hörlurar som sitter bekvämt i öronen.


Specifikationer:

 • Frekvens: 20Hz-20KHz
 • Känslighet: 95dB
 • Motstånd: 40ohm
 • Kabellängd: 120cm
 • Spårväljare, svara på samtal
 • Mikrofon
 • Anslutning: 3,5 mm
 • Vikt: 12g

Medföljer:

 • 1 x REMAX RM-303 in-ear hörlurar
 • 1 x Manual (på engelska).
 • 1 x Förvaringspåse
 • 1 x Stoppning

Garanti:

3 månader