Hörlurar med dragkedja
Dessa hörlurar har en fullt fungerande dragkedja och trasslar inte på långa vägar lika mycket som dom annars skulle göra. Dessutom ser de riktigt coola ut, och har bra ljud!

5/5 Tilasin vetoketjukuulokkeet pikkuveljelleni ja ne on olleet kyllä toimivat.

Kun vetoketjun laittaa kiinni ylös asti ei kuulokkeet sotkeennu kun niitä ei käytetä. Äänenlaatu on niissä kohtuullinen eli en oikeastaan löydö tuotteesta mitään valitettavaa. Hintaisekseen tuotteet kyllä vastasivat odotuksiani.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Tosi kivan näköiset kuulokkeet, mutta vetoketju tekee niistä hiukan painavat, joka on toki ymmärrettävääkin sillä kyseessä on toimiva vetoketju. Johto-osa on "narumainen" ja menee helposti ties minkälaiselle solmulle ja on hiukan hankala suoristaa. Äänenlaatu ei ole parhaimmasta päästä, mutta menettelee.
- Imatra, Finland - ()
3/5 Ihan kivat halvat kuulokkeet. Tulpat ei vain oikein tahdo pysyä korvissa koska vetoketju on aika painava. Nyt puolenvuoden satunnaiskäytön jälkeen toiseen kuulokkeeseen on tullut kosketushäiriö. Asusteena ihan päheet kuulokkeet.
- Lahti, Finland - ()
3/5 Ostin nämä kokeiluun, josko pysyisivät piuhat suorassa. Ketjuosa kuitenkin painaa turhan paljon, jolloin kuulokkeet ovat painavan tuntuiset, jopa epämiellyttävästi. Äänenlaatu hinta huomioon ottaen hyvä.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Hintaan nähden odutukset kyllä vähän ylitty, vetoketju toimii hyvin ja kuulemma mikkikin toimii, ääni on musiikissa sitä perus kuraa mutta eipä nämä paljoa kustannakkaan.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Yllättävän OK hintaansa nähden!
- Lappeenranta, Finland - ()

Hörlurar med dragkedja

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Att reda ut ihoptrasslade hörlurar är lika roligt varje gång. Dessa hörlurar har en fullt fungerande dragkedja och trasslar inte på långa vägar lika mycket som dom annars skulle göra. Dessutom ser de riktigt coola ut, och har bra ljud!

Lurarna har också mikrofon, så att du kan använda dem som handsfree. Kabellängden mellan kontakten och mikrofonen är täckt med nylon, som gör den styvare och hållbarare, samt effektivt motverkar trassel.
Levereras med två par extra öronsnäckor av olika storlek.


Specifikationer:

  • Frekvens: 20Hz-20KHz
  • Impedans: 32ohm
  • Känslighet: 103-106dB
  • Total längd: 115cm
  • Svarsfunktion & mikrofon
  • Anslutning: 3,5 mm

Medföljer:

  • 1 x Zipper Hörlurar
  • 2 x par extra snäckor

Garanti:

3 månader

59 SEK Info om moms
Välj färg
Antal
Valfri tilläggsutrustning:
- Produkten finns i lager! 4 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter