Diel 3,5 grundläggande hörlurar
Diel Hörlurar för ett löjligt lågt pris till köparen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Produktfoto av Juho K.
  Juho K. (2015-08-17)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-06-20)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2014-03-24)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kätevät kuulokkeet kännykkään. Jos vaikka haluaa musiikkia kuunnella tai katsoa videoita. Äänenlaatu on selvä muttei mikään tasokas. Ovat vielä ainakin kestäneet, toki en ole miten uber paljon käyttänyt. Halvat. Vain ehkä sellaiselle joka ei kuulokkeita käytä paljoa, ehkä junamatkoilla ja illalla jos ei halua naapureita häiritä. Lenkillä tai salilla en ole vielä kokeillut, ensinnäkin johdon pituus pitkälle miehelle voi olla liian lyhyt treenaukseen.
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Ei ole hinnalla pilatut kuulokkeet. Näitä voi suositella nuorisolle jotka tuhoavat kuulokkeet per viikko, kestää meinaan lompuukki maksajalla.

Ei nyt ihan huippu soundilla siunatut mutta ihan siedettävää äänentoistoa kuitenkin kun ottaa hinnan huomioon.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Kuulokkeet olivat halvat ja se kuului äänenlaadussa. Puheen kuuntelussa tämä ei paljoa tosin haitannut mutta musikkia näillä ei oikein viitsinyt kuunnella. Mutta hinta-laatusuhde ihan odotettava.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimivat kuulokkeet joita poika käyttää jatkuvasti koulumatkoillaan ja kotonakin puhelimesta musiikkia kuullakseen. Ääni ihan ok, eli laatu ok ja ei ole kovin kalliitkaan.
- Ylikiiminki, Finland - ()
3/5 Ostin varakuulokkeiksi ja tilanteisiin, joihin en kalliimpia uskalla viedä rikottaviksi. Toimivat, hyvää vaihtelua in-eareille, pääsee korvakäytävät lepäämään. Äänenlaatu hyvin polyfonisen kuuloinen, kuin putken kautta kulkevaa. Basso vähäistä, mutta kuten otsikko sanoo, peruskuulokkeet, ja oikein mitoitetulla hintalapulla.
- Luhtikylä, Finland - ()
2/5 Laite toimi päivän, kaksi käyttökertaa. Eipähän ollut hinnalla pilattu kuitenkaan, mutta kuitenkin jonkin sorti kestävyttää odottaisi laitteelta joka on uusi. En ostaisi toista kertaa.
- Lieksa, Finland - ()

Diel 3,5 grundläggande hörlurar

★★★★★
★★★★★
24 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Diel Hörlurar för ett löjligt lågt pris till köparen.

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.

 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: