Liten bärbar FM-radio med MP3 support
Denna lilla bärbara radio är ungefär lika stor som en redig knytnäve och därför lämplig för många olika rum och ändamål, exempelvis till resan, stugan, toaletten, utedasset, garaget, kontoret, etc.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-04-27)
 • Produktfoto av Markku P.
  Markku P. (2016-09-02)
 • Produktfoto av Kai L.
  Kai L. (2015-08-16)
 • Produktfoto av Leena J.
  Leena J. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Leena J.
  Leena J. (2015-07-10)

4/5 Vihdoinkin saapui tämä pikku radio. Yllätyin radion koosta, koska oli todella pieni. Mutta pienuus kuitenkin yllätti, asemat löytyivät ja yllättävän hyvä äänen laatu. Sopinee mökille saunalle radioksi ja ehkä voisin harkita jopa toisen tilaamista jos nyt kestää yhden saunaillan bileet. Taitaa kadottaa muistinsa tämä laite, jos muistia nyt lainkaan on. Kanavat pitää hakea uudelleen ja äänen voimakkuus tapissaan ainakin näin ensi päivien kokeilun jälkeen.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Minulla on e-villeltä ostettu kalliimpia 14 eur radioita. Toiset niistä ei toimi, toiset oikein hyvin. Nyt kokeilen tätä halvempaa kun muut ostaneet ovat kehuneet. Nyt toimii, aika näyttää oliko hyvä ostos.
- Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 hyvä hinta laatu suhde suosittelen pieni näyttö on juuri sopiva tätä varten.käy kyllä hyvin muuhunkin kuin kotiin esim mökille tai autoon akku on hyvä myös niin ettei tarvi paristoja.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Näppärä kooltaan ja suhteellisen hyvä äänenladultaan. Automaattinen kanavahaku löytää hyvin kanavat. Häiritsevä ominaisuus se, että volumet aina täysillä kun käynnistää laitteen. Minulla tuo on ollut pelkässä radionkuuntelussa. En ole kerennyt muistikorteilla testaamaan, kutta eikötuo toimine sehi puoli.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Näin työkaverilla tämän tuotteen ja koostaan huolimatta se toimi hienosti. Koska hintakin oli sopiva (jopa edullinen), niin ei tarvinnut pitkään miettiä omaa tilauspäätöstä.
- Kontiolahti, Finland - ()
4/5 Remontti radioksi hyvä.Hintaansa nähden äänikin on saatu kohilleen. Akun kesto hyvä. Ainut häiritsevä on laitteen pohjassa oleva valo,sen kun vielä sais pois päältä... :)
- Kurikka, Finland - ()

Liten bärbar FM-radio med MP3 support

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Denna lilla bärbara radio är ungefär lika stor som en redig knytnäve och därför lämplig för många olika rum och ändamål, exempelvis till resan, stugan, toaletten, utedasset, garaget, kontoret, etc. .. Radion har utgångar för USB, MicroSD / TF-kort, och 3,5mm stereopluggar. Mp3-filer kan således laddas på MicroSD eller USB-pinne och spelas direkt i radion. Utöver detta kan man också ansluta radion till en annan ljudenhet för att spela musik från exempelvis en mp3-spelare i radion, eller vice versa, genom att ansluta en kabel mellan radion och exempelvis en hemmastereoanläggning för mer kraftfullt ljud. 

Radion har FM-frekvenser på 87,5 - 108 MHz spektrum. På den klara LED-displayen ser man bl.a. radiostationen via RDS.  Radion har knappar för alla funktioner som att slå på/av, inställningar, föregående/nästa spår, play/pause och volymkontroller. Radion drivs med ett 600 mAh batteri, så separata batterier behöver inte användas. Laddning sker via USB med den medföljande USB-kabeln. Batteritiden är ca 5 timmar, beroende på hur hög volym som används.

 


Specifikationer:

 • Storlek: 50 x 48 x 52 mm
 • Anslutningar: USB / SD / 3,5 mm in, 3,5mm ut
 • Batteri: 600 mAh
 • Batteritid: ca 5 timmar
 • Effekt: RMS 3Wx2 THD = 10%
 • Laddström: DC 5V (USB)

Medföljer:

 • 1 x Bärbar radio 
 • 1 x 3,5 mm ljudkabel
 • 1 x Mini USB-kabel

Garanti:

6 månader