Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Skäggluvan
Trevliga mössor som finns i två olika alternativ, kort eller långt skägg.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Miro J.
  Miro J. (2016-11-11)
 • Produktfoto av Vekken
  Vekken (2015-12-03)
 • Produktfoto av Vekken
  Vekken (2015-12-03)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-08-02)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2015-08-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 Aivan loistava pientä trimmailua joutui tekemään koska toinen puoli oli pidempi kuin toinen mutta muuten aivan mahtava!! Joku säätö mahdollisuus voisi olla mutta ei hinta kauhea ole
- Jämsä, Finland - ()
4/5 Pipo on juurikin sellainen kuin kuvien perusteella luulisi. Pienempi (tai varmaan normaalikin-)päiselle parta roikkuu liian alhaalla, itse jouduin hieman virittämään ja sitomaan sitä ylemmäksi, mutta korjauksen jälkeen partapipo on hienon näköinen ja toimii. Itse pipo-osa on melko harvaa neuletta eikä ehkä pahimmilla paukkupakkasilla riitä lämmittämään, mutta hinta-laatusuhde on joka tapauksessa kohdillaan ja voin suositella. =]
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Niinkuin meillä päin sanotaan, niin tämä tehty on kuin juosten kustu. Ehkä pienelle lapselle sopii. Ei käy kehuminen laadussa. Huonosti tehty.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hieno ja laadukas pipo hauskalla parralla vaikka naamiaisiin. Parta oli irtonainen ja kiinnitetään pipossa oleviin kahteen nappiin. Täten pipoa voi käyttää ilman partaa mikäli haluaa. Itse ostin ihan huvikseni. Tyytyväinen olen ostokseen.
- Pargas, Finland - ()

Skäggluvan

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Trevliga mössor som finns i två olika alternativ, kort eller långt skägg.

1. Långt skägg:

Skön mössa med medföljande skägg som förvandlar dig till en mysig viking! Passar speciellt bra för högtider som halloween, maskerader, midsommar, eller till nobelfesten. Kan med fördel också användas när man behöver utföra en segerdans, eller helt enkelt i samband med inmundigande av mjöd.

2. Kort skägg:

Utsökt mössa med rastafarikänsla som både ger karaktär och värme till bäraren. Kan med fördel användas om tiden inte räcker till för att odla skägget inför stundande resa till Jamaica, eller reaggaepartyt hos grannen.


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: