3D Pussel, högklackade skor
Mycket speciellt pussel som blir till högklackade skor som sedan kan dekorera din bokhylla.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuula L.
  Tuula L. (2015-10-17)
 • Produktfoto av Tuula L.
  Tuula L. (2015-10-17)
 • Produktfoto av Markku V.
  Markku V. (2015-07-03)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-27)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-22)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-22)

4/5 Avasin pussin ja hämmästyin, pieniä muovisia paloja.Menee joululahjaksi,joten en osaa onko miten käytännöllinen.

Positiivinen yllätys oli laatikon toisella puolella olevat osat lueltuna.Hinta-laatu suhde hyvä.

Sopii pienille käsille näperreltäviksi.
Tuula L. - Eno, Finland - ()
4/5 Ostin lahjaksi. Oli kuulemma aika vaikea, kuten piti ollakin. Aika hieno valmiina, joten voi hyvin jättää näkyville. On kovastikin hintansa arvoinen.
MuN - Kokkola, Finland - ()
3/5 Ostin joululahjaksi. Paketti on avattu ja teipattu erittäin rumasti kiinni. Ihmettelen jos kaikki palat ovat vielä tallessa. Eihän tuo kuitenkaan hinnalla pilattu ollut.
Tilailija - Lehmo, Finland - ()
3/5 Ostin Heurekasta vastaavia palapelejä 15 euron hintaan, ja se näkyi kyllä laadussa. Tämä oli vähän viimeistelemätön ja kokoamisohjeen osakartassa palat olivat vaikeaselkoisia.
Tarkastaja - Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Lapset alkoivat kasvaa ulos perinteisista palapeleista,niin uutta haastetta kaivattiin tytöille, Löytyi tämmöinen ns. 3d palapeli "kristallia" muistuttava parantamaan hahmottamiskykyä ollen uuden tyyppinen myös tytöille soveltuvallalla teemalla.Halpa, tyttöä miellettyvä sekä hahmotuskykyä ja koordinaatiota parantava. Kun toiselle tytölle oli hommattu sydän toiselle piti ostaa erilainen, edelleen sopivan naisellinen, haastavahko kasata korkokenkä".Nyt se löytyy hyllyltä ja esitellään kavereille ylpeänä. Toiminut myös lahjana vähintään viidelle tyttöjen kaverillle ilman pelkoa, jotta muut tuovat "saman" lahjan synttäreille.
Markku V. - Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Ostin aikoinaan seurusteluaikoina vastaavanlaisen timantin Suomesta eräästä liikkeestä ja vaikkakin se oli haastava koota kun meinannut erottaa paloja toisistaan ohjeista riippumatta niin kerran koottuna se on edelleen säilynyt komeana koristeena kirjahyllyssä ja eiköhän tämäkin löydä vastaavan käyttötarkoituksen hyllystämme.

Ainoa heikko asia, joka jäi emäntää vaivaamaan on se että väri ei tainnut olla ihan pinkki vaikka sellaisen tilasinkin...mutta komea esine kaikesta huolimatta joten suositeltavissa ilman muuta.
Skupperi - Kouvola, Finland - ()

3D Pussel, högklackade skor

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Roligt 3D pussel som blir en perfekt present till din vän eller varför inte till dig själv. Mycket speciellt pussel som blir till högklackade skor som sedan kan dekorera din bokhylla.


Specifikationer:

 • Storlek: 9.5x17.5x5cm
 • Vikt: 0.18kg
 • Material: Plast
 • Antal: 44 st

36 SEK Info om moms
Norm. 63
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter