Roliga passfodral
Frekventa resor och att ständigt gå med passet i fickan kan resultera i ett slitet pass. Skydda passet med ett snyggt omslag så håller du det bättre i skick.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Laura L.
    Laura L. (2015-08-18)
  • Produktfoto av Laura L.
    Laura L. (2015-08-18)
  • Produktfoto av Laura L.
    Laura L. (2015-08-18)

4/5 Mukava tapa erottaa perheen passit toisistaan. Ei voi vielä sanoa, miten kestäviä ovat, kun ensimmäinen matka vasta edessä. Hinta ei kuitenkaan päätä huimaa, niin ei ainakaan koe heittäneensä rahaa hukkaan, jos eivät kestä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hauskan hassut passinsuojat todellikin on!

Ainoa miinus on , että ovat liian naftit (pienet) passille ainakin alkuun, mutta varmasti käytössä laajenevat, että passi pysyy kiinni asennossa.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 ostin kamerajäljitelmän. sopii juuri passin kokoon. erottuu ainakin muista punaisista passeista ja tietenkin suojaa tärkeää asiakirjaa. hinta pieni, muitakin kuvioita. aluksi ei oikein muistanut, että passihan se siellä, mutta nyt tottunut. ei huono! j
- Vehmersalmi, Finland - ()
5/5 Kotelo on todella kivan näköinen ja passi näyttää heti paljon hauskemmalta tämä päällään! Mukana olevalla kumilenkillä pysyy esimerkiksi lentolippu mukana passin välissä.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Hyvin mahtui passi suojien sisään. Pitää passin suojassa pieniltä roiskeilta. Tuote vastasi odotuksia ja siksi suosittelisin sitä myös muillekkin.
- Joensuu, Finland - ()

Roliga passfodral

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Frekventa resor och att ständigt gå med passet i fickan kan resultera i ett slitet pass. Skydda passet med ett snyggt omslag så håller du det bättre i skick. Samtidigt kan det ju vara skoj att få ett och annat leende från passkontrollanterna med en rolig bild istället för passets trista pärm.


Medföljer:

1 x Passfodral

Garanti:

3 månader