3M hörselskydd på snöre 2-pack
Trädformade öronskydd med snöre för alldagligt bruk i bullriga miljöer, eller för att få det lilla extra lugnet, exempelvis på flygplan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pekka H.
    Pekka H. (2015-03-11)
  • Produktfoto av Juhani P.
    Juhani P. (2015-01-02)

5/5 Hyvät, istuvat tulpat, meni päivitäiseen käyttöön ja useampia olisi tullut taas tilata. Mukavat käyttää ja toimivat. Naru riittävän pitkä. Ostaisin toistekin.
Timo I. - Kumpuranta, Finland - ()
5/5 Loistava hinta / laatu -suhde. Peittää hyvin naapurin itkevän vauvan ja muut melut. Pysyy myös napit tallessa, kunhan naru pysyy ehjänä, joka hieman epäilyttää pidemmän päälle, mutta ei ainakaan vielä ongelmaa. Suosittelen, jos tarvitsee halpoja pestäviä kuulosuojia peittämään ylimääräiset melut.
Jomppa - Espoo, Finland - ()
3/5 Ihan ookoot korvatulpat hintalaatusuhteeltaan. Materiaali voisi olla vähän pehmeämpi, se oli aika jämäkkä. Naru on hyvä ettei tulpat katoa. Paketissa oli kaksi paria.
Salla V. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Ihan näppärät korvatulpat. Voi pestä käytön jälkeen, mikä tosi hyvä. Käytän näitä kun olen pessyt koirani ja turkinkuivuri pitää tosi kovaa ääntä. Koiralle laitan pumpulitupot korviin ja itselle nämä ;) Vähän kuitenkin suojaa melulta.
Anne-marie K. - Kemi, Finland - ()
5/5 Hämmentävän hyvät tulpat. Kohtuullisen mukavat korvassa ja vaimentavat ääntä hyvin (erityisesti hintaansa nähden). Käytän ampuessa, helppo ottaa myös välissä pois tai tunkea yhdellä kädellä takaisin paikoilleen.
Antti K. - Alastaipale, Finland - ()
4/5 muuten hyvät mutta hiukan liian paksut.
Mika H. - Kempele, Finland - ()

3M hörselskydd på snöre 2-pack

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Trädformade öronskydd med snöre för alldagligt bruk i bullriga miljöer, eller för att få det lilla extra lugnet, exempelvis på flygplan.

 


Medföljer:

  • 2 x par hörselskydd på snöre

 

Garanti:

3 månader

36 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter