Uppblåsbar nackkudde
Denna produkt är ett måste för alla resenärer som ibland har lite för långa stunder på flyget. Kudden låter din nacke vila i en skön position så du slipper nackont. Perfekt om du vill sova en stund.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tarja R.
    Tarja R. (2015-11-21)

4/5 Mukava. Aina must-juttu jos lähtee pidemmälle reissulle junaan, autoon tai lentokoneeseen. Markettien vehkeisiin verrattuna reippaasti parempi niskatuen ansiosta.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tuote oli mitä parhain Euroopan (enimmäkseen bussimatka) reissullani ja etenkin kiitosta saa niskatuki! Laatu on todella hyvä ja kestävän tuntuinen ja napakka ja kun hintakin on edullinen laatuun nähden niin suosittelen ehdottomasti kaikille matkalaisille ja muuhunkin käyttöön! Todella hyvä ostos!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ihan pätevä niskatyyny, kiva että mukana tuli myös silmäsuoja. Hieman voisi valittaa saumoista jotka eivät ole ihan pehmeät mutta se on aika pientä. Ihan ookoo hintalaadulta.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimi parhaiten uimarannalla lukiessa, muuten tuo möykky on tarpeeton. Ei toiminut pystymallisen selkänojan kanssa sitten millään, niskaan alkoi sattua.
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Automatkoillahan (matkustajana) meinaa aina nukahtaa. Silloin pää valahtaa alas/sivulle ja herää kun niskat on kipeät. Tällä tuotteella pää pysyy aika hyvin suorassa eikä uni häiriinny :)
- Liminka, Finland - ()
5/5 Aivan loistava ja käytännöllinen niskatyyny autoon! Tällä saa hyvät unet vaikka olisi kuinka mutkainen tai epätasainen tie, sillä tyynyn osat pitävät pään paikallaan niin ettei se retkota mihinkään suuntaan. Takaraivotyyny iso plussa. Ainut miinus on täälläkin ilmi tullut saumojen terävyys, mutta siitä selviää huivilla/takin kauluksen avulla.
- Jyväskylä, Finland - ()

Uppblåsbar nackkudde

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna produkt är ett måste för alla resenärer som ibland har lite för långa stunder på flyget. Kudden låter din nacke vila i en skön position så du slipper nackont. Perfekt om du vill sova en stund. Kudden är uppblåsbar och enkel att ta med sig.


Specifikationer:

  • Färg: Grå
  • Storlek: 34x28x8cm