Jordglob-halsband
Gillar du att resa eller känner någon som gör det? Detta halsband format som en vacker jordglob med kikare passar till både vardag och fest.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarmo L.
  Jarmo L. (2016-03-14)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Waltteri O.
  Waltteri O. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Maro
  Maro (2015-08-10)
 • Produktfoto av Maro
  Maro (2015-08-07)
 • Produktfoto av Antti S.
  Antti S. (2015-06-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Aivan naurettava hinta tällaiselle korulle! Toki työn jälki ja yksityiskohdat olisivat voineet olla parempia, mutta täytyy ottaa järki käteen ja verrata tuotetta hintaan. Tilasin näitä kaksi enkä todellakaan häpeä antaa niitä lahjaksi kenellekään - kunhan löydän jonkun joka koruja pitää.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Söpö. Maapallo on kyllä väärinpäin, niin että antarktis on arktiksen paikalla, mutta ei sitä ollenkaan huomaa, jos ei oikein tarkkaan katso!
- Luvia, eurajoki, Finland - ()
1/5 Ihan hirveen näköinen tuote. Ei vastaa millään tapaa tuotekuvauksessa olevaa kuvaa. maapallo on epämuodostunut möykky jonka väritys on kokonaisvaltaista likaisen-sinisen-ruskean -sekaista. maapallo ei pyöri edes akselinsa ympäri koska sen muoto ei ole millään tapaa lähelläkään palloa tai mitään muutakaan tunnettua muotoa. Tarkoitus oli antaa tuote lahjaksi, mutta nyt ei kehtaa edes itsellään pitää missään esillä. Miten tällaista laatua voi edes myydä asiakkaille?
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pakko myöntää, koru näytti kuvassa kauniimmalle kuin se todellisuudessa on. Meinasin antaa tämän lahjaksi, mutta nyt en olekaan ihan varma...
- Raisio, Finland - ()
5/5 Jokaisen maailmankiertäjän koru. Riipus on hauska, koska maapallo on kohokuvioinen ja siksi näyttävä. Se pyörii jalustallaan. Settiä täydentää mukana roikkuva kiikari. Oikein hauska ja erilainen kokonaisuus.
- Turku, Finland - ()
4/5 tuote saman lainen kuin kuvassa riipus mukavan pitkä ei mitään huomautettavaa hinta laatu suhde kohdillaan suosittelen osta vaikka vaimolle lahjaksi.
- Karjaa, Finland - ()

Jordglob-halsband

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Gillar du att resa eller känner någon som gör det? Detta halsband format som en vacker jordglob och passar till både vardag och fest. En unik accessoar som berättar en historia. Fin present!