Verktyg för förkortning av armbandsur
Verktyg för förkortning av armbandsur

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-06-22)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-06-22)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tuote toimii niinkuin sen on tarkoitus toimiakkin. Sillä saa kellon rannekkeen oikean pituiseksi ihan kätevästi ja hintakin on ihan ok.

tuote voisi olla vähän järeämmän tuntuinen, mutta se on silti ihan ok
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Kuten tiedetään kellon rannekkeen pienennys tai myöskin pidennys on hankalaa. Tappien poisto on hankalaa ellei ole mitään apuvälinettä, piikkiä, klemmasia vasaraa ja pientä naulaa. Nyt kuitenkin tämän työkalun kanssa homma hoituu paljon helpommin, nyt olen muuataman kellonrannekkeen pienentänyt ja suurentanut. Homma käy kätevästi.
- Turku, Finland - ()
3/5 pojdfpwoifwopfi0fo0gporkorg.rgopkergporkgoprkgoepkfåpef.geopfkwpogfjwpogrpoigrg.grwopgjwrprogjwrporjgwporjgporgrgr.grwpojrpojwrpogjwrpogjrwpogj.rfijripgjwrpigjjerpigjerpigjer0igjr.eeroheoirhgerrogheriogeroigeroigheriojgeiporgjipoerg.rrifheiorhgr
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Lyhennystyökalu kesti kaksi lyhennyskertaa runkonsa murtumatta itse, mutta tuotteen hintaan nähden ei valittamista. Voi olla, että on sattunut maanantaikappale.
- Imatra, Finland - ()
2/5 Tämä ei sopinutkaan rannekellojeni metallirannekkeisiin, mutta mikäli sopisi niin lyhennys saattaisi onnistua, vaikka metallipiikki onkin vääntynyt ja koko mekanismi hölskyy.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Pari kellon rannetta tullut lyhennettyä. Laite toimii, mutta ei mitenkään kauheanlaadukkaan oloinen ole, halpa hinta ihan ok ostos toimii.

Ei käy ihan kaikkiiin kellojen rannekkeisiin.
- Raisio, Finland - ()

Verktyg för förkortning av armbandsur

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Att köpa armbandsur från nätet gör att du inte har tillgång till service på samma sätt som i en affär. Om armbandet är för långt är klockan inte alls rolig att ha på sig, men med detta verktyg kan du enkelt förkorta det själv.

Verktyget fungerar som ett skruvstäd, och när du har siktat in positionen där du vill förkorta armbandet, skruvar du åt handtaget, och en liten nål förs då in i leden där du vill öppna armbandet, för att avlägsna länkar. Snabbt och enkelt!