Elektrisk nagelfil Kemei
Bästa tänkbara resultat varje gång med Kemei nagelslip. Elektrisk nagelfil som ger vackra naglar snabbt och enkelt.

5/5 Annan täydet pisteet. Ollut käytössä joka päivä melkein. Hioo kynnet hyvin ja siistii kynsinauhat myöskin. Ei kuluta paristoja paljoa. Valo on kiva lisä laitteessa ja hyvä säilytyskotelo. Suosittelen kaikille.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen lähinnä varpaankynsien huoltoa varten ja olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Hinta on sopiva muihin verrattuna ja tuote toimitettiin minulle nopeasti. Tuote sopii hyvin käteen, olen siis hyvin tyytyväinen käyttäjä.
- Turku, Finland - ()
1/5 Valitettavasti en voi sanoa paljoa tuotteesta, 5 minuutin käytön jälkeen kone hyytyi ja patterit kuumenivat. Uusilla pattereilla ei toiminut enää lainkaan, vaan pyöritti teriä ihan hissukseen. Katsotaan saanko uuden tilalle, ja onko yhtä heikkoa tekoa?
- Espoo, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhteessa aivan lyömätön laite löysi tiensä Joulupukin lahjasäkkiin ja lahjan saaja on ollut erinoimaisen tyytyväinen. Kestävyydestä ei pysty vielä sanomaan mitään tarkemmin, mutta olettaa voi että normaalikäytössä pitkäikäinen laite. Suosittelen :-)
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 En ole se perheen asiantuntija, mutta minun käsissäni toimi loistavasti ja on hinta/laatusuhteeltaan yllättävänkin tasokas. Riittävästi toimintamuotojakin. Minulla on peukalossa kynsi (kirveen jäljiltä, jota on ollut aika vaikea pitää siistinä, nyt onnistuu.
- Hailuoto, Finland - ()
5/5 Vaimo tykkäs. Käyttö kätevää. Hioo hyvin. Valo plussaa. Hyvä ostos.
- Helsinki, Finland - ()

Elektrisk nagelfil Kemei

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Elektrisk nagelfil som ger vackra naglar snabbt och enkelt. Setet levereras med 6st utbytbara huvuden, utformade för bästa tänkbara nagelvård. Produkten drivs med två AA-batterier. Den medföljande förvaringsväskan göra produkten lätt att förvara och transportera.


Specifikationer:

  • Storlek: 15.5 x 4.2 x 3.2 cm
  • Batterier: 2 x AA batteri (ingår ej)

Medföljer:

  • 1 x Elektrisk nagelfil
  • 6 x Utbytbara huvuden
  • 1 x Väska

Garanti:

6 månader