Läsglasögon +1 - +4
Läsglasögon är ett måste när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Dani P.
  Dani P. (2017-04-25)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-03-31)
 • Produktfoto av Finweeku56fromchinaville
  Finweeku56fromchinaville (2015-03-31)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvät on lukulasit vaikka hieman hintavat mutta tulihan siinä tosi hyvä ja jämäkkä kotelo mukana, suosittelen jos lukulaseja tarvii. Ei tarvi mennä optikon kalliita laseja ostamaan. Hyvin istuu nenän päälle.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Tuote eroaa kuvasta väriltään sekä rakenteeltaan, omani tulivat kultaisen värisinä. Olin pettynyt kun laseissa ei ollutkaan joustavia sankoja, niinkuin kuva antoi ymmärtää. Kotelo on hyvä, toki hieman pramea ja siihen mahtuu isommatkin lasit helposti. Peruslasit, jotka ovat vahvasti rakennettu, mutta ehkä hieman kapeat raavaalle miehelle.
- Tervakoski, Finland - ()
4/5 Monesti lukulasit eivät kestä kauaa. Linssit ja sangat irtoilevat. Nämä ovat kestäneet 3 viikkoa, hyvä niin. Ja halvat verrattuna silmälasikauppoihin. Nämä market-lasit ovat huolettomia kun ei tarvii huolehtia särkyykö kalliit lasit ja minulle aivan yhtä hyvät.
- Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 erinomaiset ja hankintahinnaltaan sopivat lukulasit. Vahvoilla kehyksillä ja sangoilla varustetut, sopii kovempaankin käyttöön. lasit vastasivat odotuksiani.
- Kankaanpää, Finland - ()
5/5 Hyvät lukulasit hintaansa nähden. Ajavat asiansa vallan mainiosti.

Aku Ankkaakin näki lukea hämärässä hienosti. Pakkauksessa oli jopa kahdet vara tassut, kaksi koteloa, ruuvari ja silmälasinauha. Jos tilaamani fikkari on yhtä hyvä taitavat nämä jäädä tarpeettomiksi.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Jämäkän tuntuiset lukulasit hienossa ja vahvassa kotelossa. Ostin kahdet, +1 ja +3
- Hyllykallio, Finland - ()

Läsglasögon +1 - +4

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Läsglasögon är ett måste när ögonen börjar bli trötta på att läsa den finstilta texten och huvudverken kommer krypande. Ju mer styrka på glasögonen, desto större blir texten, men samtidigt krävs också att ögonen är närmare texten för att bibehålla fokus. Välj därför glasögonstyrka enligt ditt eget behov, och köp eventuellt flera par, med olika styrkor till olika användningsändamål.


Medföljer:

 • 1 x Glasögon

Garanti:

3 månader