Star Wars Jedi badrock
En cool badrock med inspiration från Star Wars filmerna. Rocken har supermjukt teddytyg och är perfekt för dig som har kallt när du stiger ut från duschen. Perfekt present till alla Star Wars fans!

4/5 Ainut miinus on että sais imeä vettä paremmin, mutta lämmin on ja mukava iholla. Hinta kohdillaan (halvin). Tuli vaimolle joululahjaksi ja on erittäin tyytyväinen vaikka ei oikea jedi olekkaan.
- Rajamäki, Finland - ()
4/5 Joululahjaksi tilattu, hämmästyin, kun se piti lunastaa tullista ja lisämaksu oli yli 9 € :( muutoin vastasi odotuksia, oli mukavan tuntuinen, mutta en jatkossa tilaisi tätä tuotetta, koska tuli kalliimmaksi kuin mitä tilaushinta oli mainittu
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Ostin Jedi-kylpytakin. Miellyin siihen sen erikoisen ulkonäön takia. En ole kuitenkaan mikään Star Trek-fani. Aikaisempi kylpytakkini, jota käytän ainoastaan saunareissuilla oli hajonnut. Tilasin suurimman. Kylpyhuoneen naulassa sen helma viisti maata, mutta se ei haitannut. Takki on hieman ohuen tuntuinen verrattuna perinteisiin kylpytakkeihin. Matkani saunaan ei ole pitkä. Ensimmäisellä käytölläni harmitti kun kukaan ei ollut näkemässä. Takki vastasi täysin odotuksiani.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Erittäin mukavan tuntoista kangasta.
- Kajaani, Finland - ()

Star Wars Jedi badrock

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Cool badrock hämtad från Star Wars filmerna. Rocken har supermjukt teddytyg och är en perfekt present till alla Star Wars fans!

 


Specifikationer:

  • Storlek: S 165-175cm
  • M 175-185cm
  • L 185-200cm

 

Medföljer:

  • 1 x Badrock

 

Garanti:

3 månader