Biaogi Aurum Klocka
Snyggt mekaniskt armbandsur i rostfritt stål.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Dc
  Dc (2015-03-23)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-05-09)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2012-09-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 Excelente Reloj, muy recomendando
- Bogota, Colombia - ()
5/5 Kaunis kello mutta kello kulkee liian lujaa eristää aika tavalla saa joka päivä tarkistaa mitä kello näyttää, muuten siisti kokonaisuus, suosittelelen
- Aura, Finland - ()
2/5 Tilasin tämän rannekellon kokeillakseni mekaanista rannekelloa. Kello on kaunis katsella. Se on vain liian iso ja raskas. Päivän käyttö ei riitä yön yli käymään. Joten sen joutuu siirtämään oikeaan aikaan joka aamu. Ei ihan kiva.
- Kuukasjärvi, Finland - ()
5/5 Näyttävä juhlakello edullisella hinnalla. Pysyy ajassa yllättävän hyvin. Hyvän tuntuinen pitää ranteessa kunhan on ranneke lyhennetty sopivan mittaiseksi. Mekaanisena kellona pitää olla ranteessa jos jättää yllyyn, ennen käyttöön ottoa pitää muistaa vetää ja asettaa aikaan. Katson kellosta todellakin vain ajan joten nuo pienet viisarit ja niiden toimimattomuus ei ole minua haitanneet.
- Viitasaari, Finland - ()
5/5 Hyvän tuntuinen kello kädessä ja toimii moitteettomasti. Hieman aluksi hämäsi nuo viikonpäivien yms. tiedot, kun eivät liikkuneet suuntaan eikä toiseen.

Itse kuitenkin tykkään kovasti kellosta ja suosittelen ehdottomasti muillekkin!
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Halpa on joo ja näyttävä,mytta täysi susi.Ensimmäisen viikon aikana pysähteli itsekseen joka päivä vaikka on muka automaattiveto.No sitten lakkasi pysähtelemästä,mutta jätätti 2 tuntia vuorokaudessa. jäi jo vetonuppikin käteen,kun vääntelin kelloa aikaan.ELI ROSKIIN LENSI 2 VIIKON VEIVAUKSEN JÄLKEEN.Niin ja nuo pikkutaulut kellossa on feikkiä
- Orivesi as, Finland - ()

Biaogi Aurum Klocka

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Allmänt:

Moderna mekaniska klockor uppvisar ofta rotorn, vilket gör att man kan ladda klockan utan att behöva dra varje dag.

Snyggt mekaniskt armbandsur i rostfritt stål. Tack vare det automatiska maskineriet på laddning laddas den automatiskt bara du har på dig den. Mekaniska klockor är verkliga tekniska prover. Du behöver inte separata batterier.

 

Tekniska specifikationer:

 • Material: Rostfritt stål
 • Mekanisk automatisk rörelse
 • Vikt: 100g

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.