Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Biaogi Atlas armbandsur
En snygg mekanisk klocka gjord av rostfritt stål.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Kamilla J.
    Kamilla J. (2016-08-07)
  • Produktfoto av Mika S.
    Mika S. (2015-03-10)

4/5 En ole ehtinyt hankkia uutta ranneketta kelloon, joten on jäänyt toistaiseksi käyttämättä, mutta vaikuttaa ihan hyvältä kellolta. OCD:na tosin pistää silmään, että kellotaulu ei ole ihan 100% symmetrinen :D ja sininen väri osoittimissa on mielestäni kummallinen valinta ulkonäön kannalta, mutta nää on makuasioita... Kello tulee varmasti käyttöön jahka löytyy paremmin omaan makuun istuva ranneke.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hyvä ja halpa. Ei monesti pysty samaa sanaa laittamaan samaan lauseeseen, mutta tähän pystyy. On toiminut moitteettomasti 3 kk ja ulkonäöltään hintansa värtti. Kellon remmi on hieman antanut periksi, mutta kyllä se vielä vuoden menee. Kello pitää ajan myös yön ylitse. Suosittelen!
- Pori, Finland - ()
2/5 Ostin tuotteen ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Aikansa maailmalla seikkailtuaan saapui se postilaatikkooni ja ehdin sitä hetken tutkailla ennen sen siirtymistä uudelle omistajalleen. Kello itsessään tuli läpinäkyvässä pussissa, mikä oli pienoinen pettymys, sillä jo edes yksinkertainen pahvilaatikko olisi luonut hieman laadukkaamman vaikutelman. Kello itsessään oli painava ja hyvännäköinen, mutta ei kestänyt käyttöä. Kello alkoi nopeasti jätättää ja pian tämän jälkeen lopetti toimintansa kokonaan.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Automaattikellojahan saa vaikka minkä hintaisia, tämä siitä edullisemmasta päästä, näyttää aikaa eikä tarvitse paristoa. Ajan katsominen on hiukan hankalaa, mutta koneistoa on kiva ihmetellä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Käytössä ollut jo useamman kuukauden ja toimii niinkuin junan vessa, kunhan pitää kellon ranteessa.
- Haapavesi, Finland - ()
5/5 Ensimmäistä pv käytössä, joten käytettävyydestä on vielä vaikea sanoa...mutta...

Ulkonäöstä 10+
- Turku, Finland - ()

Biaogi Atlas armbandsur

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp
Allmänt:

En snygg mekanisk klocka gjord av rostfritt stål. Dessa klockor är tillbaka på modet. Tack vare den spännande designen kan man se maskineriet inuti. Innehåller ett självladdande maskineri som laddar när du har på dig klockan automatiskt. 

 

Specifkationer:

  • Material: rostfritt stål
  • Mekaniskt automatmaskiner
  • Vikt: 160g

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti. 


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: