Curren Stronghold 8004 Klocka
Hög kvalitet och snyggt armbandsur.

4/5 Näyttävän näköinen kello kupari reunukset ja valkoinen tausta sopii hyvin yhteen tulen käyttämään jokapäiväisessäni työssäni tätä miinusta oli et patteri oli tyhjä otin edellisestäni tilaamasta kellosta patterin ja niin rupesi käymään. pistin villelle deklamaation kahtotaan tuleeko uusi patteri vai millain käypi
- Punkalaidun, Finland - ()
4/5 OK tuote. Eihän tuolla hinnalla voikkaan vaatia mitään priimaa. Toistaiseksi pysynyt ihan ajassaan. Ranneke hiukan halvan oloinen, mutta helppo lyhentää tarvittaessa. Ihan tyylikkään näköinen ja painoakin on kuin oikeassa kellossa.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Omistan melko samanlaisen kellon samalta valmistajalta. Toista kelloa olen käyttänyt jo yli vuoden. Nyt tilasin tämän kellon, koska tässä on päivämäärän näyttö. Tuote toimii niin kuin pitääkin, eikä sitä ole pilattu hinnalla.

Rannekkeen lyhennys onnistuu helposti internetistä tilattavalla laitteella (jotai en omista). Youtubesta löytyy ohjeita. Itse lyhensin rannekkeen käyttämällä erittäin pienikärkistä elektroniikka meisseliä ja pihtejä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Laatu kello on toiminut jo pari vuotta jätättämättä ja hyvännäköinen
- Laitila, Finland - ()
5/5 Upea kello ja hinta/laatusuhde kohdallaan. Hyvin pysynyt ajassakin. Tähän hintaan ei kannata enää vanhoja kelloja (jos ei ns.laatukelloja) viedä pattterien vaihtoon, vaan tilaa vain uuden kellon taas.
- Oulu, Finland - ()

Curren Stronghold 8004 Klocka

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Hög kvalitet och snyggt armbandsur. Vattenavvisande och gjord av rostfritt stål. Klockans glas är mineralglas som är resistent mot hårda stötar.

 

Tekniska specifikationer:

- Quartz maskineri
- Glas mineralglas
- Rostfritt stål
- Vikt: 145g
- Mått 48x47x10mm
- Tidsstyrning
- Tachymetri
- Svart Armband
- Svart eller vitt
- Dubbelsäkert lås

 

Garanti:

Produkten har 1 års garanti.


Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: