Verktyg för förkortning av armbandsur
Verktyg för förkortning av armbandsur

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-06-22)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2015-06-22)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kuten tiedetään kellon rannekkeen pienennys tai myöskin pidennys on hankalaa. Tappien poisto on hankalaa ellei ole mitään apuvälinettä, piikkiä, klemmasia vasaraa ja pientä naulaa. Nyt kuitenkin tämän työkalun kanssa homma hoituu paljon helpommin, nyt olen muuataman kellonrannekkeen pienentänyt ja suurentanut. Homma käy kätevästi.
- Turku, Finland - ()
4/5 Pari kellon rannetta tullut lyhennettyä. Laite toimii, mutta ei mitenkään kauheanlaadukkaan oloinen ole, halpa hinta ihan ok ostos toimii.

Ei käy ihan kaikkiiin kellojen rannekkeisiin.
- Raisio, Finland - ()
3/5 pojdfpwoifwopfi0fo0gporkorg.rgopkergporkgoprkgoepkfåpef.geopfkwpogfjwpogrpoigrg.grwopgjwrprogjwrporjgwporjgporgrgr.grwpojrpojwrpogjwrpogjrwpogj.rfijripgjwrpigjjerpigjerpigjer0igjr.eeroheoirhgerrogheriogeroigeroigheriojgeiporgjipoerg.rrifheiorhgr
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Lyhennystyökalu kesti kaksi lyhennyskertaa runkonsa murtumatta itse, mutta tuotteen hintaan nähden ei valittamista. Voi olla, että on sattunut maanantaikappale.
- Imatra, Finland - ()
2/5 Tämä ei sopinutkaan rannekellojeni metallirannekkeisiin, mutta mikäli sopisi niin lyhennys saattaisi onnistua, vaikka metallipiikki onkin vääntynyt ja koko mekanismi hölskyy.
- Riihimäki, Finland - ()
4/5 Kyllä tehtävänsä tekee mutta vähän tökerön tuntuinen, eli pelkkää halpaa muovia mutta hintaansa nähden hyvä.

Eli jos nyt ei mikään kelloseppä ole vaan joskus ja jouluna kelloa lyhentelee tai pidentää niin oiva kapistus.
- Naantali, Finland - ()

Verktyg för förkortning av armbandsur

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Att köpa armbandsur från nätet gör att du inte har tillgång till service på samma sätt som i en affär. Om armbandet är för långt är klockan inte alls rolig att ha på sig, men med detta verktyg kan du enkelt förkorta det själv.

Verktyget fungerar som ett skruvstäd, och när du har siktat in positionen där du vill förkorta armbandet, skruvar du åt handtaget, och en liten nål förs då in i leden där du vill öppna armbandet, för att avlägsna länkar. Snabbt och enkelt!