Förvaringsask trä
En vacker träask som du kan förvara t.ex. bilder, smycken eller andra små saker.

5/5 Emännälle aarrearkuksi ostettu puulaatikko joka on todella näyttävän näköinen ja korea. Hinta on erittäinkin kiva.

Pikkuisen petrattavaa tämän kanssa olisi, eli lukko ei ainakaan meille tulleessa kappaleessa toimi, no se ei ole mikään ongelma.

Ja lokerointi sekä välihylly tekisivät tästä aivan saamarin hyvän ostoksen.

Ei silti huono noinensakaan :)
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Hinta/laatu parasta A-ryhmää. Siistin näköinen boxi, jota voi pitää näytillä vaikka olohuoneen pöydällä! Itse ostin tämän rannekelloja varten ja täyttää tehtävänsä siinä täydellisesti. Nyt kellot ovat suojassa pölyltä yms. ja kaikki samassa paikassa. Sopii monenmoisen pikkusälän säilytykseen. Viimeistely on siistiä ja onhan siinä vielä lukkokin, joka lienee lapsiperheissä plussaa kun ei halua, että pikkubroidi pääsee penkomaan omia tärkeitä juttuja!

Suosittelen
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Tuotteen tulo kesti melkein kaksi kuukautta, eli saa varautua siihen. Laatikon saranat sai heti kiristää, lukko ihmeenki hyvä. Lahjarasiaksi ihan ok, kun vähän itse sitä ehostaa.
- Yppäri, Finland - ()
5/5 Huolellista puutyötä, hillitty kaunis koristelu, moneen tarkoitukseen sopiva, olin tyytyväinen ostokseen
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Moneen käyttöön soveltuva lukollinen rasia. Pisteitä lähti yleisarvosanasta ja laadusta, sillä lukko on hiukan heikon tuntuinen. tämä heikentää rasian arvostusta.
- Viitasaari, Finland - ()

Förvaringsask trä

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

En vacker träask som du kan förvara t.ex. bilder, smycken eller andra små saker. Har ett fint litet lås med nyckel och ger en gammeldags, antik känsla. En fin present!

Specifikationer:

  • Storlek: 90 x 220 x 140 mm