7 sminkborstar i väska
Ett superbra set med 7 st sminkborstar med ett mjukt och behagligt borsthår.

5/5 Hyvä perussetti meikkisiveltimiä, hinta ei päätä huimaa ja laatu yllättävänkin hyvä. Harjakset pysyvät paikoillaan ja tuntuvat miellyttävältä käyttää. Valikoima on juuri sopiva ainakin omiin tarpeisiini. Säilytyspussi on kätevä, ja vetoketju siinä suorastaan oivallinen - ei tarvitse enää pelätä että siveltimet löytyisivät laukun pohjalta!
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Hinta-laatu -suhteeltaan erittäin hyvät! Kestää hyvin käytössä, pestessä ei lähde karvoja siveltimistä. Paketista löytyy perussiveltimet, mitä tarvitsee lähes päivittäin.
- Lempäälä, Finland - ()
5/5 Aivan ihanat ja todella edulliset laatuunsa nähden. Pussukka oli huono ja todella kuppaisen näköinen, mutta siveltimeet aivan eri laatuisia pussukkaan nähden. Ei irtoile karvat ja ovat juuri täydellisen jämäkät ja niissä on hyvänmittaiset varret. Ei mistään saa tällä hinnalla tämänlaatuisia siveltimiä. Siveltimet erinomaiset, pussukka täysi farssi.
- Joutsa, Finland - ()
5/5 Edulliseen hintaan hyvät meikkisiveltimet! Vastasivat hyvin odotuksiani, jopa ylitti ne. Heti tulivat käyttöön juhlameikkiä väsätessä. Siveltimet tuntuvat laadukkailta, pussukka ei ole ihan minun makuuni.
- Ylöjärvi, Finland - ()
4/5 Hinta/laatu kohdallaan. Tilasin samalla tytölle meikkipaletin kanssa käytettäväksi. Parin päivän käytön jälkeen yhä ehyet. (Hätyyttävät kovin aikaisin kirjoittamaan näitä arvosteluja...)
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Hinta-laatusuhde tosi hyvä, ei normikaupoista saa alle vitosella edes kahta sivellintä. Puuterihuisku todella pehmeä ja kaikki muutkin toimii niinku pitää. Kaikki tuli ehjänä perille, suosittelen tilaamaan!
- Oulu, Finland - ()

7 sminkborstar i väska

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Ett superbra set med 7 st sminkborstar med ett mjukt och behagligt borsthår. Kommer i en praktisk och fin väska.


Specifikationer:

  • Storlek: 15,5-17,5 cm
  • Material: ylle, harts & nylon
  • Väskans storek: 23X8,5X2 cm
  • Väskans material: konstgjort skinn

Garanti:

1 månader