Smokey eyes, 88 färger
88 färgers ögonskuggeset.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Karoliina M.
  Karoliina M. (2015-11-21)
 • Produktfoto av Marko K.
  Marko K. (2014-12-26)
 • Produktfoto av Karoliina M.
  Karoliina M. (2014-01-28)

4/5 Jonkun verran tullut käytettyä ja on ollut ihan hyvät, eivät tietenkään samaa laatua kuin kalliit meikit, mutta hinta-laatu suhde kyllä erittäin hyvä. Itse olen näillä pärjännyt oikein hyvin.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Tuote meni joululahjaksi pikkusiskolle, joka on ollut kuulemani mukaan erittäin tyytyväinen luomiväreihin. Itse sivusta katsojana yllätyin, kuinka hyvälaatuisilta luomivärit näyttivät hintaansa nähden.
- Kemi, Finland - ()
3/5 Meni lahjaksi ja vaikeeta tietää mitä tykätään, kun lahjoja ei yleensä haukuta.Ainakin värejä riittää ja luulisi löytyvän jokaiselle joku väri mikä sopii.Itse en moisia miehenä käytä.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Hinta/laatu -suhde hyvä. Sisältää noin kymmenisen mattaväriä ja lopuissa enemmän tai vähemmän kimalletta. Miinuksena on että kansi ei pysy auki ilman tukea. Väriä irtoaa hyvin. Suosittelen!
- Helsinki, Finland - ()
Toimiva setti. Ostin emännälle ihan hetken mielijohteesta. Ajanut ihan saman asian kuin kalliit "merkki" meikit suomi kaupoista. Väreja niin maan per...leesti ettei varmaan lopu kesken. Mitään iho-oireita tjms ei ole tullut. Suosittelen kaikille ukon rähjille hommaamaan tämän emännälleen ja yllättämään perusteellisesti! :)
- Iisalmi, Finland - ()
5/5 Ostin likalle joululahjaksi oli tyytyväinen
- Nurmo, Finland - ()

Smokey eyes, 88 färger

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

88 färgers ögonskuggeset. Med denna går sminkningen lätt. Erbjuder alla färgnyanser du kan tänkas behöva. 


Specifikationer:

 • Storlek: 23.4X16.8X1.5cm