Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
All-in-One Läppar, 66 färger
Allmänt:Ett fantastiskt sminkset för läpparna. 66 färger. Ger fukt och framhäver dina läppar. Lätt att använda både till vardag och fest.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pauliina L.
  Pauliina L. (2015-07-22)
 • Produktfoto av Mila M.
  Mila M. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Mila M.
  Mila M. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

4/5 66 eri väristä kiiltoa/punaa. Suurin osa väreistä on ihan käyttökelpoisia, mutta huulivihreät ja -sinet vähän ihmetyttävät. Värit ovat lähinnä kiiltoja, ei siis kovin peittäviä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Halvat huulimeikit netistä tilattuna on ollut pelkkiä pettymyksiä mutta koska paletissa on 66 väriä ja hinta on halpa, oli pakko ostaa ja kokeilla, enkä ihme kyllä pettynyt kun pääsin kokeilemaan. Väri tarttuu huuliin hyvin eikä tarvitse kauaa väriä hangata että tarttuu niin kuin joissain halpis huulikiilloissa ja huulipunissa. Hinta-laatu suhde kohdillaan myös. Suosittelen.
- Lapinlahti, Finland - ()
5/5 Aivan ihanat värit, oikeastaan kaikki ovat käytännöllisiä ja minun makuuni lukuun ottamatta noita sinisiä, mutta niitä voi ehkä hyödyntää voidemaisina luomiväreinä. Pigmentti on suurimmassa osassa todella hyvä, joissakin vähän hailakampi, mutta en olekaan mikään hirveän näyttävien huulipunien ystävä. Levittyy sulavasti ja tasaisesti. Pysyvyyskin on hyvä. värinapit melko pikkuruisia, mutta hinta-laatusuhde aivan täydellinen! Suosittelen ihan kaikille :)
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Aivan Ihanat Tilasin kaksi halvat ja monta sävyy eriin käyttöön suosittelen
- Porvoo, Finland - ()

All-in-One Läppar, 66 färger

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Ett fantastiskt sminkset för läpparna. 66 färger. Ger fukt och framhäver dina läppar. Lätt att använda både till vardag och fest. 

 

Specifikationer:

 • Storlek: 23X16X1cm

Produkter du kanske är intresserade av: