10 nyansers rougeset
Bra set med 10 olika nyanser av rouger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mila M.
    Mila M. (2015-07-08)
  • Produktfoto av Mila M.
    Mila M. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

4/5 Edullinen poskipunapaletti sopii hyvin aloittelevalle taiteilijalle. Saa taas kukin istua tuntitolkulla meikattavana, kun varusteet taas ajan tasalla...
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen itselleni ja olen käyttänyt sitä ja ollut tyytyväinen sen laatuun. Paletin poskipunien värit ovat mielyttäviä. Yksittäiset pokipunat oavt reilun kokoisia. Tästä tuotteesta on iloa minulle ja tyttärelleni pitkäksi aikaa.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Tämä tuote oli erittäin positiivinen yllätys! Kakut olivat suurempia kuin oletin ja värikrjo on todella piristävä. Löytyy kyllä puna joka käyttöön ja varmaan voi käyttä hyvin luomiväreinäkin. Olen iloinen että klikkasin tämän tuotteen kotiin!
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvälaatuisia, joissakin väreissä ihan superhyvä pigmentti eivätkä ole liian pehmeitä. Sävyt poikkesivat kuvasta jonkin verran, jotkut värit melko hurjia eivätkä yhtään minun makuuni. Valtaosa kuitenkin tulee käyttöön, ja olen tyytyväinen tähän tuotteeseen.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Suosittelen ihanat sävyt sopivat eri ihosävysten poskiin todella luonolliset ja jos sekoittaa pari sävyy saa ihanat tummat sävyt ilta meikkiin myös ja tumma ihosen poskiin
- Porvoo, Finland - ()

10 nyansers rougeset

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Bra set med 10 olika nyanser av rouger. Med denna kan du lätt fixa både dag och kvällsminkningen. 


Specifikationer:

  • Storlek: 23X10X1.5cm

Produkter du kanske är intresserade av: