Barnens mikroskopset
Detta mikroskopset uppmuntrar ditt barn till att lära sig mer om världen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-08-21)

Våra kunders produktvideor

4/5 Laite ostettiin syöpäsairaalle lapselle, kun hän haluaa isona lääkäriksi ja oli toivonut mikroskooppia. Lapsen käytössä ihan ok laite aikuisen käsissä pienuutensa vuoksi kömpelö.
- Imatra, Finland - ()
5/5 hyvä lahja idea :)
- Tampere, Finland - ()
2/5 Ostin värkin tytölle, 7 v, joululahjaksi. Arvasin kyllä, että ei tuolla hinnalla kovin ihmeellistä mikroskooppia saa, mutta silti aika pettymys.

Pienimmällä suurennuksella näkeekin jotain, mutta isoimmat suurennukset ovat ihan turhia. Muovinen runko on niin kevyt ja hutera, ettei tarkentaminen oikein onnistu. Pitäisi varmaan pultata pöytään kiinni koko runko, jotta se pysyisi vähänkin edes paikallaan tutkittavaa kohdetta vaihdettaessa ja tarkennettaessa.
- Lappeenranta, Finland - ()
3/5 Junnut tykkää tutkia tällä kaikkea mitä keksii. Hinta sen verran alhainen ettei tarvitse pelätä tuotteen puolesta. Laadultaan kovin kevyt ja heiverön oloinen.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Todella mainio lahjaksi. Pikku tutkijalle iloa pitkäksi aikaa.
- Loviisa, Finland - ()

Barnens mikroskopset

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Barn lär sig nya saker bäst genom att prova själva. Detta mikroskopset uppmuntrar ditt barn till att lära sig mer om världen. Han kan själv undersöka och ta resa på t.ex. hur ett hårtrå ser ut på nära håll. 

Detta är en perfekt present till ditt eget eller någon annans barn. Barnet lär sig och blir intresserad av biologi. Vem vet, kanske växer barnet upp och blir en läkare!


Specifikationer:

 • Passar för barn över 6 år