105-graders magnetiskt vinkelskaft till skruvdragare
105-graders magnetiskt vinkelskaft till skruvdragare

4/5 Toimii just niin kuin lupaakin. Tiukempaa ruuvia kierrettäessä voisi käsituki olla parempi, mutta alle 50mm ruuveille on aivan riittävä. Ensimmäisestä hajosi sisäiset hammasrattaat, mutta takuuseen sai iuden tilalle mukisematta ja se on normikäyttöä kestänyt ihan hyvin.
- Jakokoski, Finland - ()
4/5 Käytän taittovarsia lasiasennuksissa. Poraaminen ahtaaseen kulmaan ilman tällaista ei onnistu. Olen ostanut aiemmin vastaavia muualta paljon kalliimmalla. Tämä oli edullinen ja tuntuu olevan riittävän hyvä laatuinen.
- Palokka, Finland - ()
5/5 Magneettinen taittovarsi on näppäränoloinen työkalu. Tällä pystyy esim ruuvaamaan ahtaaseen väliin jonne muuten ei ruuvivääntimellä ylettyisi. Rakenne vankan oloinen. Kestävyys selviää sitten ajan kanssa. Hinta on ainakin sopiva.
- Pyhäjoki, Finland - ()
3/5 Tuote saapui postista ja seuraavana päivänä tuli kulmavääntimelle heti tarvetta. Melamiinirunkoiseen keittiön kaappiin piti pyörittää 3mm paksu ja 50mm pitkä ruuvi ahtaaseen paikkaan. Puolet ruuvista ehdin pyörittää, kunnes vääntimen kulmavaihde alkoi suttaamaan. Eli hammasrattaat todennäköisesti hajosivat? Pyörii vielä jotenkuten, kun akselia painaa voimakkaasti sisään. Odotin hieman parempaa kestävyyttä, vaikka halpa kapine onkin.
- Luohua, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden ihan laadukas peli. Ei enää paikkoja mistä tai mihin ei ruuvia voisi ruuvata. Ollut monta kertaa hyödyksi irroitettaessa ahtaasta kulmasta ruuvia. Suosittelen.
- Tikkakoski, Finland - ()

105-graders magnetiskt vinkelskaft till skruvdragare

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Detta vinkelskaft gör det möjligt att komma åt skruvar på trånga platser. Mycket behändigt för att både lossa och skruva in skruvar med din skruvdragare där du normalt inte kommer åt med annat än en kort skruvmejsel.


Specifikationer:

  • Material: Krom vanadin
  • Vinkel: 105 grader
  • Standard 6-kantig axel

Garanti:

1 år