160 bitars isform
160 bitars isform

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-09)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-08-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Vähän ovat kyllä pieniä jääpaloja. Muotteja pitäisi olla monta, jos haluaa paljon jäitä juomaansa. Sulavatkin nopeasti juomaan pienuutensa vuoksi. Muuten ihan hauska tuote varsinkin lapset tykkää.
Anne V. - Kiuruvesi, Finland - ()
5/5 Oikein hyvä jääpalamuotti, josta jääpalat irtoavat helposti. Pienet jääpalat jäähdyttävät juoman nopeasti.

Jääpalamuotti on yllättävän pieni. Luulin kuvien perusteella isommaksi, varmaan koska olen niin tottunut tietynkokoisiin jääpaloihin. Tässä jääpalat ovat tosiaan vain sentin levyisiä.
Pauli O. - Tampere, Finland - ()
5/5 Vähän pieniä kuutioita jääpaloiksi, mutta tämä on meillä ollut käytössä suklaa kuutioiden tekemiseen. Olemme käyttäneet rakennuspalikkoina Minecraft osien tekemiseen jossa tämä toimii erittäin mainiosti.
Jaakko U. - Klaukkala, Finland - ()
5/5 Odotettua pienempiä kuutioita, mutta nuo ovat juuri sopivia juomiin! Jostain syystä vaikuttaisi, että näiden pienempien kanssa juoma kylmenee nopeammin kuin isompien kanssa (voi olla että joku, joka fysiikasta tai kemiasta jotain ymmärtää osaa selittää tämän). Tosiaan 160 jääpalaa (en laskenut, mutta luotan e-villen henkilökunnan laskutaitoihin ;) ) joita riittää luultavasti useammalle ihmiselle. Valmistuvat aika nopeaan, koska pienempinä jäätyvät nopeammin
Roope E. - Kotalato, Finland - ()
5/5 Erittäin laadukkaan tuntuinen jääpalamuotti jolla tekee kerralla suurem määrän pieniä jääpaloja. Palojen irroitus onnistuu helposti muotin taipuisuuden ansiosta.
Juho K. - Kotka, Finland - ()
5/5 Hauska pieni 160kpl jääpala muotti, tästä saat sopivat jääpalat vaikka eukkosi driksuja varten, sopii myös perheen pienemmille ketkä jaksaa puljata jääpalojen kanssa. Jääpalat lähtee suht helposti irti kumisen rakenteen ansiosta. Suosittelen!!
Samu I. - Rusko, Finland - ()

160 bitars isform

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Isbitsform som skapar 160st kubikcentimeters bitar.
Gjord av silikon och tål höga temperaturer.


Specifikationer:

 • Storlek: 24 x 12 cm
 • Gjord av silikon
 • Tål temperaturer på: -40 - +120 grader
 • Skapar 160st bitar på 1cm3

Medföljer:

 • 1 x Form

54 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter