Fishbone Cord Winder
Rulla upp dina hörlursladdar eller mussladd och slipp trassel och brott på dina kablar med denna praktiska pryl i mjuk silikon.

4/5 Den här prylen är toppen för att linda upp sladdarna till telefonens hörlurar. Den enda nackdelen var att man inte kunde välja färg vid beställningen.
- Linghem, Sweden - ()
5/5 Kätevä, kun johdot eivät mene enää rullalle. Normimittainen kuulokesetti rullautuu hyvin kalan ympärille. Kala on sopivan pieni ja yksinkertainen ja mahtuu pieneen tilaan. Jokapäiväisessä käytössä tämä on!
- Vaasa, Finland - ()
2/5 En ole itse vielä käyttänyt, tarkoitus on laittaa joululahja pakettiin :D En siis osaa sanoa laadusta, tai mistään muustakaan vielä mitään. Ihan ok ostos varmaankin, tosin näyttää hieman huteralta
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 TÄYDELLISEN KÄTEVÄ esimerkiksi nappikuulokkeiden laukussa säilyttämiseen. Laturia kuljettaessa yhdistän kaksi, toimii paksummille johdoille paremmin. Hinta ei päätä huimaa, kulkevan ihana helpotus!
- Forssa, Finland - ()
4/5 Melko hyvä johtopidike ja kivan näköinen. Jotkut johdot pysyivät kerääjässä huonommin kuin toiset, mikä oli yllättävää. Mutta ihan ookoo hintalaatusuhde.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Ostin täytetuotteeksi tilaukseeni jotta saisin ilmaiset postikulut. Osoittautui kuitenkin erittäin hyödylliseksi ja saa johdon kätevästi kerälle. Ei tietenkään mitään kovin paksua johtoa kerää, mutta esim. kuulokkeiden johto on juuri passeli.
- Pukkila, Finland - ()

Fishbone Cord Winder

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Rulla upp dina hörlursladdar eller mussladd och slipp trassel och brott på dina kablar med denna praktiska pryl i mjuk silikon.


Medföljer:

  • Storlek: 6.50cm x 3.00cm x 0.50cm